Main Page Sitemap

Top news

Beställ en Double Smoke Shack, skölj ned med en Peanut Butter Shake skippa pommes. Nästa sevärdhet för dagen är One World Observatory. Morgon Idag ställer vi in siktet..
Read more
Löneranking Här visas inte längre personens Löneranking när man köper en rapport. Vid köp av Anmärkningskontroll eller Kreditupplysning så fylls uppgifter på i nedanstående tabell. För att göra..
Read more

Interni kakel helsingborg


interni kakel helsingborg

kakla och lägga klinker är en investering, det är viktigt att alltid vända sig till en utbildad och behörig plattsättare. Anlitar du Helsingborgs golv kakel behöver du inte oroa dig för att det ska komma surt efter. Kontakta mig gärna för mer information! Jag tycker det är extra roligt när jag bygger badrum mm av det lite mer exklusiva slaget, när kunderna vet vad dom vill ha, men jag får komma med lite egna ideer som dom flesta kunder uppskattar. Nu har vi även egna Snickare och kan ta på oss andra projekt oxå. Vi kan även arbeta som underentreprenör vid nyproduktioner och andra projekt i Helsingborg med omnejd. Få andra material kan ge ett lika exklusivt intryck och så stora variationsmöjligheter, samtidigt som de står emot fukt och väta. Med vår långa erfarenhet kan vi hjälpa dig att göra ett val där både förnuft och känsla fått spela.

interni kakel helsingborg

Plattsättare badrum klinker plattsättning våtrum - Helsingborgs Golvinterni kakel helsingborg

Jag som driver företaget heter Patrik Andersen och har jobbat i branschen i många år, jag trivs med mitt jobb och tycker om att skapa trevliga badrum, kök, golv, fondväggar. Vi hjälper dig matt lundin för hus hitta inspiration, välja material och ger dig praktisk vägledning. Tex Dörr/Fönsterbyte, Bygga Trädäck, Byta Kök, byta Tak, och div ombyggnad ute/inne. Samt ett gott samarbete med Rörläggare, Elektriker, och Målare vilket gör att vi kan ansvara för hela projektet, från början till slut. Här finns både kunskap, våtrumsbehörighet och försäkringar, vilket innebär att du kan känna dig helt trygg! Boka ett möte med våra kakelrådgivare, så hjälper vi dig att hitta rätt kakel för just dina förutsättningar och önskemål. Välkommen till Helsingborgs golv kakel! Kakel och klinker är populära material att använda i såväl badrum som andra utrymmen i hemmet.


Sitemap