Main Page Sitemap

Top news

Under midsommardagen serveras brunch. Götgatan 132, Skanstull/Södermalm Stim December 2017 Fisk och skaldjur från grillen står i centrum för Narvavägens nykomling Stim, som öppnar i Oscars gamla lokaler...
Read more
En röst, en violin och ett mustigt continuo i skön harmoni bjuder på en konsert med överraskningsmoment och kärleksfulla förtecken om olika former av avsked och uppbrott. Sedan..
Read more

Göteborgs studios dignande julbord


göteborgs studios dignande julbord

Johnson på The Theatre Gothia Towers. . Världskulturmuseet Södra vägen 54 GÖteborg Tel: Visa mer Hemsida Boka från: 495:- Vi fixar julmaten! Detta kanske inte låter passande till julbord för julbordsentusiasten som bara vill gå på ett traditionellt julbord i Göteborg, men för den som älskar havet och alla dess läckerheter är alternativa julbord i Göteborg som detta en fantastisk kombination. Vi fortsätter kvällens begivenheter i Ölstugan Z där vi avrundar julstöket mätta, goda och glada. Besök Tysklands charmiga julmarknader och njut av julstämning till havs med avkopplande tid tillsammans. Skärgårdslinjen Packhusplatsen GÖteborg Tel: Visa mer Hemsida Skicka bokningförfrågan Julsupé på Odyssea In Loco Odyssea In Loco väljer i år att hoppa över det Klassiska Julbordet och serverar istället en 3 - rätters Julsupé från torsdag 22:e november.o.m. Stena Line Göteborg-Kiel Elof Lindälvs gata GÖteborg Tel: Hemsida julbord i närområdet Julshow med Jessica Andersson Pensionat Frillesberg inné Restaurang Tegels Julbord Börja med glögg som serveras till julmusik, Kom sedan in i värmen och avnjut ett digert och vällagat svenskt julbord i Restaurang Tegels. På ett klassiskt julbord i Göteborg får du möjlighet att bekanta dig med en hel uppsjö av sillsorter i mängder av smaker och variationer. Visa mer, hemsida, skicka bokningförfrågan, alcazar på The Theatre, nu har ni möjligheten att fira er julfest tillsammans med Alcazar som firar 20 år och turnérar tillsammans för allra sista gången! Efterrätter är en självklarhet på det Göteborgska julbordet och också mångas favorit.

Klassiskt julbord hos oss på Comfort Hotel i Göteborg
Julbord Liseberg - Göteborgs populäraste julbord
Julbord i Göteborg från 149:- Julbordsportalen
Julbord i Göteborg: Julfest på Pripps

Råda Rum Kyrkvägen 45  MÖlnlycke Tel: Visa mer Hemsida Skicka bokningförfrågan Välkommen till god gammaldags Julstämning! Viktigt att inte förglömma är dagens utbud av annorlunda julbord i Göteborg. Du kan även hitta kombinationer av julbord och julbordsevenemang samt julbord med logi hos vissa julbordsarrangörer i Göteborg.

PS: Saknas någon restaurang som serverar julbord i Göteborg så kontakta oss gärna då det är kostnadsfritt att synas här i registren och då vi gärna vill visa upp hela Sveriges utbud av julbord 2018. SF Bio Möten Event Göteborg SF Biosalonger GÖteborg Tel: Hemsida Skicka bokningförfrågan Julbord på fantastiska Puta Madre Välkomna till Puta Madre för att ge dina smaklökar en fantastisk resa du sent deltidsjobb ungdom uppsala skall glömma. Avnjut ett klassiskt julbord med jazzig livemusik hos anrika Scandic Rubinen på Avenyn i Göteborg. Många av de traditionella rätter som vi alla känner igen på ett klassiskt julbord i Göteborg har tillkommit allteftersom under det svenska julbordets historia. Restaurang Ullevigatan Ullevigatan 17-19 GÖteborg Tel: Visa mer Hemsida Skicka bokningförfrågan Vintergalan årets största julshow! Men att döma av utbudet av restauranger och arrangörer som serverar annorlunda och exotiska julbord i Göteborg, finns det en relativt stor grupp julbordsentusiaster som är redo att prova på något nytt och spännande beträffande julbordet. Tel:, visa mer, hemsida, boka från: 449. Visa mer, hemsida, boka från: 620:-, upplev Julen där den är som finast. Förbered dig på helkväll med sång, skratt och havets läckerheter. På 12:ans Salong dukar vi återigen upp vårt fantastiska julbord. 20.00 eller.30, bordet är reserverat 2,5 timmar från ankomsttid. Vårt svenska julbords historia anses idag ha rötter som sträcker sig långt tillbaka före kristnandet, tillbaka till våra hedniska förfäders offerfest Midvinterblotet.


Sitemap