Main Page Sitemap

Top news

The year after the club's formation, John Pettersson joined as club president, and during his tenure the club won the league five times. In 2001 Campus Helsingborg, a..
Read more
Telephone:, opening hours: Monday-Wednesday:.00-18.00, thursday:.00-19.00, friday:.00-16.00. I can strongly recommend paying a little extra for an account with internet access - internet banking is common in Sweden and..
Read more

Afrikansk boerboel till salu Storbritannien


afrikansk boerboel till salu Storbritannien

liknande detaljer: Anmäl annons 6, anmäl annons, anmäl annons. Alla våra hundar är dolda-fel försäkrade tills dess att de fyller. Vi förbehåller oss rätten att välja köpare. Hexia.5 år gammal men i bra kondition och fullt frisk. Ja, en kennel finns upplagd, läs mer här: Nordbornas, boerboel. Vi ser även gärna att du deltar vid en Appraisal och gör en mentalbeskrivning med din hund.

Stockholm terminal 4 till 5, Södertälje förort till stockholm, Flyg från malmö till london, Tåg från malmö till stockholm tidtabell,

Hon är nu kastrerad och vi vill hitta ett riktigt bra hem åt henne. Gör vi inte det så stannar hon här. Ingen valp tingas utan erlagt handpenning på 3 000. Söker du fler boerboelannonser? Vi behåller hellre en valp hos oss istället för att skicka den till ett hem som inte känns helt rätt. Kontakta Kennel Nordbornas för mer information genom e-post, via telefon eller på mobil. Boerboel är ingen ras som passar i sturegatan 27 helsingborg lägenhet och alla våra. I den gruppen lägger vi även ut nyttig information. 2017 höll vi till i Hajstorp och det blir det förmodligen i år med Det är också ett utmärkt tillfälle för er som bara är nyfikna på rasen att få komma och se hundar från oss och höra vad våra valpköpare säger om dom, samt. Är ni ett par ska den yngste i paret vara minst 25 år gammal.

En mötesplats för alla som dras till de sydafrikanska mastifferna! Kasper.5 år gammal och en mycket trevlig hane. Han har 100 hälsa och ett mycket bra temperament. Även Kasper ska naturligtvis till ett erfaret hem.


Sitemap