Main Page Sitemap

Top news

Läs mer om cookies, logga in, välkommen rstName. Scandic Kramer i Malmö, en modern mötesplats där du bor i en historisk byggnad anno 1878 och med stadsmyllret utanför..
Read more
Berättar om textildesign ur en bred synvinkel och "Textil Kraft" är en helt ny basutställning om textilindustrin här, där, då och nu och med textilmaskiner från vår samling...
Read more

Bästa barer stockholm


bästa barer stockholm

är intresserad av: Karta. Bar Nombre, välbesökt bar med moderna spanskinfluenser, bar Nombre öppnade 2011 och är Stockholms svar på en spansk cerveceria (ölhak). Här kan du mingla med både locals och internationella gäster och även kombinera drycken med modern barmat. Sedan 2013 serverar de avslappnat sällskap, snygg inredning och en säsongsanpassad drinklista med välblandade cocktails över marmorbaren. Tulegatan 7, Vasastan På prisbelönta Vassa Eggen kan du förvänta dig en drinkupplevelse i stimmig, modern och urban miljö. Götgatan 78 (Skrapan), Södermalm, häktet.

Resultatet av det tidskrävande arbetet är ofta bländande som i fallet med en körsbärsjuleep, snyggt presenterad i tennmugg med ett myntabuskage på toppen. Men när man slår upp drinklistan förstår man att här vankas något alldeles extra. Men ännu skakas det stabila drinkar.

Gulddrakebelönade cocktailbaren Pharmarium har tagit vara på den gamla apotekarkänslan och bjuder på fantasifulla drinkar efter säsong, men också spännande mellanrätter. Passa på att dela på lite japansk-nordiska smårätter medan du tar en öl i den Asien-influerade baren. Eller är det rutin? Det är bara att slå sig ner vid marmordisken eller i någon av de små fåtöljerna och låta sig inspireras. Supper, svalkande drinkar från Karibien, följ den Kuba-inspirerade gången ner till det gamla garaget där Supper serverar latinamerikanska smaker. Upplandsgatan 2 A, Norrmalm/City/Vasastan East Asien möter Stureplan Med Asien-inspirerad mat och väletablerad klubbkänsla under samma tak har East bjudit på ett av Stureplans mesta barhäng i många. Här är det klassisk bekvämlighet som gäller för alla drinktillfällen. Stämningen allena är värd en drink eller två. Baren på gatuplanet har ett lite bredare sortiment, för de som söker något mjukare drinkar att sippa. Här samsas glada tjejgäng, familjer och arbetskamrater med turister i stora och små sällskap. Mycket av drink-inspirationen är hämtad från New York.

Nam kang i stockholm
Vattenpipa cafeer i stockholm
Klädbutiker drottninggatan stockholm
The Kooks stockholm biljetter


Sitemap