Main Page Sitemap

Top news

Läs mer Gamla Stan Hitta tips på aktiviteter och evenemang som händer i historiska Gamla Stan. Idén med dubbelbro föreslogs igen år 1925 av professorn.G Hörnell (den Hörnellska..
Read more
Kör du från Stockholm centrum ska du ta E4 norrut och kör efter skyltning mot flygplatsen. Flyginformationen är hämtad från Flightview och är endast avsedd för informationssyfte. Hur..
Read more

Reparera mobil helsingborg


reparera mobil helsingborg

på egen hand, kan du köpa vilka mobilreservdelar du än behöver i vår shop. BÄrbara datorer, vi reparerar de flesta laptop varumärken och vi kan även hjälpa er med uppdatering av operativ och programvara. Låter hemskt att ha en trasig skärm, eller hur? Vårt företag lämpar sig för dig som är i behov av reparationer av datorer och surfplattor, samt Apple reparation I Helsingborg. Tyvärr är just skärmen inte den enda del på din telefon som kan ta skada - högtalare och kamera kan mycket väl sluta fungera också. Du kommer kanske att lida av att du inte längre kan se kontakter, sms och sociala medier i telefonen, men kom ihåg att plånboken drabbas ännu hårdare paketet linköping - mobilreparationer är inte billiga. Utför reparation på din iPhone iPad och iPod snabbt och smidigt. Du behöver aldrig boka tid för att lämna in din telefon, vi reparerar alltid på drop. Moms vi på Mobilkliniken hanterar allt från batteribyte till krossat glas och fuktskador, självklart med 12 mån garanti.

För många av oss så gör det ont att se att den nyinköpta dyra smarttelefonen är trasig. Accepterar kontant/kortbetalning samt Swish. Du behöver aldrig vänta länge, alla telefoner blir vanligen reparerad inom 35 min! Låt oss på MyTrendyPhone ta en titt! Vad händer när du råkar tappa din telefon? Du hittar oss på Kar Johansgatan 45 i Göteborg, Majorna (Champmans Torg). . Är expert på att fixa iphone skärm, iPad, iPod samt alla andra typer av skador som kan uppstå på en Smartphone.

L mna in i butik - Mobilkliniken Reparera Mobil Helsingborg ITelecom Apple Reparation Helsingborg Reparera iPhone iPad Samsung Sony

Bronsgatan 10 helsingborg
Swedbank öppettider helsingborg råå

Vi utför iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, 8 plus, 8, 7, 7 Plus, iPhone 6, 6 plus, 6s, 6 plus, SE, 5, 5C, 5S reparation med största noggrannhet och vi använder alltid Original kvalitétsdelar till att reparera våra mobiltelefoner. Mobilreparation göteborg, laga trasig skärm och trasigt glas på ca 35 till 120 minuter hos. Det är verkligen lätt att exempelvis tappa sin telefon i en pool, havet eller sjön, badkaret eller (ja, det händer) i toaletten! Vi är stolta över att kunna påstå att våra tekniker är skickliga, högt kvalificerade och är specialiserade på att reparera mobiltelefoner och surfplattor. Då är det lätt hänt att din telefon blir sliten eller går sönder. Om du behöver lite hjälp, kan du titta på en av våra instruktionsvideos på vår officiella-kanal, eller kontakta kundtjänst.

Hem - Tekno Service
Reparera din mobil surfplatta


Sitemap