Main Page Sitemap

Top news

År 1979 övergick Parkförvaltningen till Fritidsförvaltningen. The young dad spoke matter-of-factly about Swedens famously generous family-friendly policies, including up to 480 days of paid parental leave that can..
Read more
Det är ett traditionellt julbord med inslag av vilt. Vi tar emot alla typer av bokningar, allt från mindre sällskap till stora grupper. Önskar du veta mer om..
Read more

Borås bilhandel öppettider


borås bilhandel öppettider

din drömbil åt dig, även om den inte står i bilhallen just. Sedan dess har verksamheten vuxit och 2013 ombildades företaget till aktiebolag. Idag finns vi på 17 orter runt om i Sverige och har återförsäljarkontrakt för Volkswagen, Audi, seat, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Scania Roelofsen hästlastbilar. Flera bilar går även på export till bland annat Finland, Norge och Tyskland. Större delen av vår försäljning går till kunder begagnade barnvagnar uppsala som åker långt för att hämta sina bilar hos oss!

Tokyo jönköping öppettider, Netto borås hulta öppettider, Hemmakväll lund fäladstorget öppettider, Cafe esplanad borlänge öppettider,

Vi har en auktoriserad bilverkstad och våra mekaniker har arbetat med de flesta bilmodeller ända sedan början av 90-talet. Samt billackering, bilverkstad och bilvård. Vi har sedan 1999 levererat flera tusen Premium Sportbilar till Nöjda kunder över hela Sverige och nu mera är vi stolt Återförsäljare Serviceverkstad för lotus Cars i Borås och Södra Sverige! FÖretaget, boråsbilhandel AB drivs av mig Billy Baker och Hasse Baker. Jag har ett stort kontaktnät med andra bilhallar i hela landet och säljer bilar över hela Sverige. I samband med detta flyttade även maskinuthyrning malmö företaget till större lokaler på Verkstadsgatan 19 i Borås. 1999 startade jag mitt företag i katrinadals som en enskild firma. Jag har lång erfarenhet av bilförsäljning och bilar har alltid varit mitt stora intresse. Bra priser och ett brett utbud av välkända märken på däck och fälgar. Vet du vad för däck eller fälgar du behöver, eller vill du att vi hjälper dig att hitta rätt?

Borås bilhandel öppettider
borås bilhandel öppettider


Sitemap