Main Page Sitemap

Top news

3.000.500 kr/kvm/år Hyresnivå för kontor i Stockholms innerstad Mellansegmentet sträcker sig över en större yta av Stockholm, och för med sig många spännande kransområden så som en del..
Read more
Compound: Petra Ericsson, Lindome. En utställning på länets, genom tiderna, främsta idrottare som en jury är i färd med att utse. Detta mycket tack vare en nära släkting..
Read more

Spårvagn stockholm köpa biljett


spårvagn stockholm köpa biljett

som tar 15 minuter. Rabatt väljer kvällskurser stockholm du om du är över 65 år gammal, eller under 20 år gammal, eller vuxen student med student-legitimation som har SL-märke på baksidan. Om du vill köpa din biljett ombord gäller följande: På spårvagnen kan du köpa din biljett ombord med bankkort från biljettautomaten. Det kallas för reskassan. Appar och Tjänster, reseplaneraren, med appen Reseplaneraren kan du enkelt kolla upp rutter, avgångar och tidtabeller för spårvagn, buss, båt och tåg direkt i din telefon.

M ste du k pa en ny biljett. P sp rvagnen till Djurg rden kan du ocks k pa en biljett med kontanta pengar av kondukt ren. Den biljetten kostar mer: 62 kronor f r en vuxen 41 kronor f r en pension r, student eller ungdom.

Bud från stockholm till göteborg
Billiga tågbiljetter från malmö till stockholm
Bra godis stockholm

Marknaden för nybyggnation och järnvägsunderhåll i Sverige förväntas växa kraftigt under de kommande åren i och med Trafikverkets ökade anslag. Biljetten kostar 44 kronor för en vuxen. Dock endast med bankkort, inte kontant. Biljetten gäller i 75 minuter från det att du köper den. Biljetter i mobilen Du kan också köpa biljett med din mobil. Biljetten kostar 30 kronor för en pensionär, student eller ungdom. Intyget talar om att du får resa på pensionärs-pris fast du inte har fyllt 65 år ännu. Du lägger bara ditt kort på den blå plattan och sedan har du betalat för din resa med pengar du har sparat på ditt kort. Det finns flera olika special-biljetter också för dig som reser till Arlanda eller Uppsala till exempel. Biluthyrning Om du behöver hyra en bil under din vistelse i Göteborg så fnns det många olika biluthyrningsfirmor att välja mellan.

Spårvagn stockholm köpa biljett
spårvagn stockholm köpa biljett


Sitemap