Main Page Sitemap

Top news

Ett annorlunda koncept där modern dans möter Uppstart har nu sedan ett år tillbaka visat vad de går för. Ta eller rentav fika Jag vill vara på en..
Read more
Läst 20 december 2017. "Kristbergsadeln" redigera redigera wikitext Journalisten och hembygdsskildraren Björn Gottlieb har myntat uttrycket kristbergsadeln om de ståndspersoner som levde herrgårdsliv och umgicks flitigt i Kristbergs..
Read more

Thule släp reservdelar stockholm


thule släp reservdelar stockholm

eller obromsad. Neptun N7-263 är en obromsad EU-trailer som erbjuder fullgott lastutrymme och en mängd med tillbehör, köp Neptun N7-263 billigast hos oss, inregistrerad och besiktigad, hela 5-års garanti till kanonpriset 7290kr ink moms. Hos oss hittar du bland annat skivor med måtten 2600 x 1500 x 12mm, 2720 x 1500 x 12mm, 3000 x 1700 x 12mm som kan anpassas efter alla typer av släp. EU-släp, obromsat släp eller bromsat släp? Letar du efter en ny flakskiva till din släpvagn, här är våra bästa köpråd. Vår storsäljare från tema: B05/45/18 är en båttrailer som passar båtar med en maxlängd av 18 fot och maxvikt på 570. Flera av våra båtvagnar är justerbara och passar flera olika båtar med olika skrov, längd och vikt. Det betyder att du alltid kan komma i kontakt med vår kunniga personal som gärna hjälper dig med eventuella frågor, tips och råd. Om du är inte är medveten om vad en flakskiva är så är det kort och gott en bit av skyddande trä som placeras på golvet av ditt släp.

En EU-trailer är ett rekommenderat alternativ för villaägaren eller hemmafixaren som behöver ett enkelt, underhållsfritt och skattebefriat släp. Våra båttrailers startar från 7995kr ink moms. Ifall du däremot är en frekvent användare av släp, är du troligtvis medveten om hur fort en flakskiva kan nötas.

Park söder stockholm
Köpa o'ringar stockholm
Billigt garn stockholm

Vissa önskar också en skiva som är försedd med glidskydd på ena sidan. Men vad kännetecknar egentligen en bra skiva? Oavsett ifall du äger ett från Tiki, Respo, Brenderup, Fogelsta, North Grade (4P TK-Trailer, Reko, Sävsjö, Thule, Neptun, Boro, BT-Släpet, Bålstasläpet. För att slippa byta flakskiva allt för ofta, bör du satsa på en bra flakskiva från första början. Båttrailer och båtvagn från Thule, Neptun och Tema. Vad är en flakskiva? Kontakta oss direkt på eller besöka vår butik på Svensborgsvägen 1 i Huddinge). Transportstyrelsen som ett släpfordon med en max totalvikt om högst 750kg. Ett EU-släp eller lätt släpvagn definieras enligt. Vi hjälper dig fixa en perfekt båttrailer till som är anpassad specifikt efter dina önskemål. De flesta skivor brukar ha en tjocklek på. En stor fördel när du väljer att handla hos oss på Trailershop malmö kiel avstånd är att vi finns både online och i fysisk butik i Stockholm.


Sitemap