Main Page Sitemap

Top news

Letar du efter billiga hotell i Lund är Ibis hotell ett alternativ. Stäng, spara upp till 50 i, lund. Hittar du inte hotellet du letar efter här kan..
Read more
I ett läge där behoven av fortsatt välfärdsutbyggnad är stora pekar kommunledningen ut skolan och minskade klyftor som prioriterade områden år 2019. Om du har förslag på frågor..
Read more

Smhi skåne helsingborg


smhi skåne helsingborg

ytterligare till 15-20 meter per sekund. I ögonblicket blåser det i tio meter per sekund. Tre döda i Tyskland, i Tyskland har tre personer dött när stormen, som där fått namnet Sebastian, dragit fram.

Reparera mobil helsingborg
Ikea öppettider helsingborg juldagen
Fiske helsingborgsbåtarna

Smhi har utfärdat en klass 1 varning och varnar för vindar på 25 meter per sekund. Färjor ställs in, rederiet Stena Line har ställt in alla sina avgångar mellan Karlskrona och Gdynia i Polen fram till i morgon. Enligt norska Storm är vindarna som starkast efter 22 på onsdagskvällen. Tidigare varnades bilister med vindkänsliga fordon från att köra över bron. 38 delningar, klockan.08 på torsdagsförmiddagen utfärdade, sMHI klass 1-varning för mycket hårda sydvästliga vindbyar. Även rederiet TT-Line tvingas ställa in turer från Trelleborg. En rullstolsbunden man i Hamburg som satt i rullstol hittades död efter att ha svepts ned i en flod. DMI utfärdar stormvarning, i Sydsverige och i Danmark har man börjat förbereda sig för de kraftiga vindarna.

smhi skåne helsingborg


Sitemap