Main Page Sitemap

Top news

En promenad längs Elizabetes och Albertas iela bjuder på jugend i fantastiska byggnadsverk och ett rikt kulturarv i arkitektur och formgivning. I mars börjar EasyJet även flyga från..
Read more
Vi har nattbowling paket med discobowling samt trekamp där du även kan spela biljard, dart eller basket. Vi är Sveriges roligaste aktivitetsportal. Helsingborgs AIS, mellersta Stenbocksgatan 10..
Read more

Göteborg frisörskola


göteborg frisörskola

yrkesliv, fylls av inspiration och ta chansen att starta ett strålande yrkesliv! På vår frisörkurs håller vi högt tempo men glömmer inte att ha kul, det är ett perfekt recept för dig att utvecklas. Jag hade redan en frisyr som jag skulle. Våra elever har sommarlov från 23/7-7/8 så under denna tid kan vi Ej ta emot några bokningar. Ton kort från 400:-, ton mellan från 500:-, färg kort hår från 400:-, färg axlarna från 500:-, färg långt hår från 650:-, sling kort hår från 400:-, sling axlarna från 500:-, sling långt hår från 650. Mycket kortare än jag bett. Jag har lärarexamen och har jobbat i skolvärlden sedan 2006 men alltid även jobbat på salong vilket jag gör än idag. Ring idag:, våra duktiga elever behöver kunder till sin praktik på skolan. Vi har 2 lediga tider kvar kl 9 och en klockan.

Studierna bedrivs på heltid och den verklighetsanpassade utbildningen gör dig redo för yrkeslivet direkt efter examen.
Utbilda dig till frisör på vår intensiva frisörkurs.
Med högt tempo erfarna lärare varvar vi teori med praktik.
Vi reklamerar inte kläder som blivit fläckiga så tänk på att inte ha på er det dyraste ni har hemma.

Ansök via vår hemsida eller kontakta oss direkt för vidare information. Våra kompetenta pedagoger ser till att ge dig träning av hög kvalitet. Hon brinner för yrket och att få dela med sig av sina insikter och erfarenheter. Med avrådan från Läkemedelsverket så utför vi inga färgningar på personer under. Med ett djupt, personligt engagemang i våra elever där alla får samma möjlighet, ett starkt varunamn samt en otroligt hög utbildningskvalitet kan du vara säker på att få en perfekt kombination av teori och praktik. Tog mitt Gesäll 1990 och därefter har jag haft Hyrstol i många. 2010 tog jag Mästarbrevet vilket brand malmö tåg var en självklarhet för mig. Lärarna som står för din utbildning har förutom gesällbrev, mästarbrev och mer än god erfarenhet från arbetslivet även pedagogutbildning samt lärarutbildning från högskolan.


Sitemap