Main Page Sitemap

Top news

I huset som du byggt, rinner aldrig några tårar. På gatan där jag bor? När ska den bli min igen? I landet där jag finns. De åker ..
Read more
Sök efter ditt jobb som migrationsverket göteborg, västra götalands på Trovit. Platzer har tecknat hyresavtal med Migrationsverket om totalt 23 500 kvm lokaler på Vestagatan 2, Gårda Norra..
Read more

Lundbergsgatan vårdcentral öppen mottagning


lundbergsgatan vårdcentral öppen mottagning

så att du kan vara så självständig som du önskar. Under vecka 45-48 har vi öppen mottagning för influensavaccination på Tisdagar 14,00-16,00 och Torsdagar 14,00-16,00. Hos oss finns också barnmorska och BVC-sköterska. . Vår tillgänglighet, vi satsar på en god telefontillgänglighet och arbetar fortlöpande för att öka tillgängligheten. För att sajten skall fungera fullt ut behöver du aktivera javascript i din webbläsares inställningar. Välkommen till Lindesbergs vårdcentral, vår verksamhet, vi är en stor vårdcentral med flera anställda inom olika yrkesområden, vilket ger trygghet för dig som patient.

För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster. Om du har akuta besvär, ring din mottagning på eller Sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer 1177. Inloggning i 1177 Vårdguidens e-tjänster är personlig. Du kan bara utföra ärenden som gäller dig själv eller den du är ombud för. Om det är en privat mottagning ska den ha ett avtal med landstinget/regionen.

Att börja använda tandtråd kan vara svårt, men det är viktigt att använda då den utgör hälften av en god munhälsa. Vid akut livshotande tillstånd ring: 112. Du kan också få hjälp med att använda inhalator eller att sluta röka. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster. Flera sjukgymnaster som har bred kompetens inom olika områden. Inkontinensproblem kan uppstå av många olika anledningar, oavsett ålder, och det är viktigt att undersöka orsaken. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Om du ska fasta före provtagningen får du inte äta, röka eller snusa från klockan.00 dagen tidtabell lunds stadsbussar innan. På laboratoriet tar de biomedicinska analytikerna hand om dina prover. Bland annat kan du få hjälp vid: besvär i mage och tarm matallergier och intolerans mot gluten och laktos försämrad aptit, ofrivillig viktnedgång och svårigheter att tugga eller svälja diabetes och blodfettsrubbningar övervikt och fetma, nathalie Purcell Dietist.


Sitemap