Main Page Sitemap

Top news

TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. En hel del info om grekiska restauranger kan du få genom att kolla webbsidor från restauranger som har grekisk..
Read more
Elever i specialskolan har rätt till de resor med skolskjuts som krävs för utbildningen. Kommunen är dock inte skyldig att anordna skolskjuts för en elev som går i..
Read more

Nya coola restauranger stockholm


nya coola restauranger stockholm

Kungsholmen tillökning från Libanon. Kammakargatan 22, Norrmalm/City Nere i en källare - förbi en tvättstuga - döljer sig Jim Jacobs nyöppnade bakficka som bjuder på mysig vardagsrumskänsla med smårätter, mikrobryggd öl och vin från vinkällaren. I det som förr i tiden var vattenmagasin hittar. Jakobsbergsgatan 27, Norrmalm/City Innovativa kycklingrätter och schysst barhäng väntar när Filmon Michael, tidigare klubbvärd på Sturecompagniet och medlem i dansgruppen Bounce, öppnar krog i korsningen Inspirationen kommer bland annat från Costa Rica, Miami och New York.

Lagom till sommaren nyöppnar den som Torpedverkstan, där man kommer att servera svenska och mexikanska smaker intill vattnet. Här blir det rak och ärlig matlagning med spännande rätter och naturviner. Genom att surfa på webbplatsen accepterar du användningen av dessa cookies.

Till konceptet hör chef's table och dolphin badkar lund bassäng Tokyovibbar med neonljus och graffitimålningar. Det här är en krog bar i Vikingastil Aifur är en restaurang, bar och festlokal på Västerlånggatan mitt i Gamla Stan. Bra mat som är hållbar med mycket grönt, ekologiskt och Kravmärkt hör till konceptet. Hantverkargatan 81, Kungsholmen Bankomat-familjen öppnar en ny restaurang på kajen i Liljeholmen, med hamburgare och pizza i fokus. Klara Norra Kyrkogata 26, Norrmalm/City Det bubblar på krogscenen utanför tullarna. Stockholm, skärholmen, boka nu, solna -50, boka nu, hägersten -30. Det är krögaren Nino Armoni som öppnar sitt fjärde koncept i kvarteret - sedan tidigare driver han nämligen Raw Sushi Grill, Levinsky's och Teheran Grill på samma gata. Här byts det nordiska kötträtterna ut mot internationella rätter med lekfulla smaker. Vinbaren planeras öppna i april. Stockholm, brewing expanderar, flyttar till Frihamnen - och öppnar restaurangen Farm i direkt anslutning till bryggeriet. Bakom upplagan i Stockholm står bland andra Pelle Lydmar.

Fr n sk rg rd till storstad h ndelse Stockholm
Flug Wien - Göteborg Landvetter ab VIE Billigflüge von
Volkswagen, transportbilar - Köp er, vW transportbil hos Toveks Bil

Ateljé tårtan riddargatan stockholm
Stockholm-arlanda flygbuss till stockholm
Nattliv stockholm flashback
Mq stockholmsmässan lm kappa


Sitemap