Main Page Sitemap

Top news

The year after the club's formation, John Pettersson joined as club president, and during his tenure the club won the league five times. In 2001 Campus Helsingborg, a..
Read more
"Syskonkyrka" i Strukturer, arvet, prästen, avförtrollning. VHU (Vetenskap för hållbar utveckling Uppsala 2008. Sedan ledde det till ett förslag som skickades till Vinnova. Erik Bonsdorff, Patrik Hagman, Marko..
Read more

Stående solarium lund


stående solarium lund

kreftrisikoen, sier generalsekretær i Kreftforeningen, Anne Lise Ryel. Solariumsforbud er absolutt et av tiltakene som må vurderes. Hun viser til at flere studier viser sammenheng mellom solariumsbruk og økt risiko for føflekkreft, og ingen av dem viser noen trygg, nedre grense for hvor lite solarium man kan. Er slutt på at ungdom bruker solarium hyppig. Avdelingsleder i park- og idrettsavdelingen i Kongsvinger, Svein Olav Lund, forteller at de har merket en ending etter innføringen av 18 års aldersgrense.

Solarium - Wikipedia, den frie encyklopædi Kan bli totalforbud mot solarium, nRK Hedmark og Oppland Lokale SunCity - Sörbyängen Ditt Solarium på Söder i Örebro - Home Facebook

I Kongsvinger i Hedmark har det kommunale svømmeanlegget fire solsenger, til tross for at Statens strålevern har anmodet alle landets kommuner om å fjerne solarier i kommunale bygg. Modernt fräscht, sola med senaste tekniken, stående/liggand, AC och surround. Norge på hudkrefttoppen Årlig får rundt 2000 nordmenn hudkreft, viser statistikk fra Kreftforeningen. Vi vet at solarium står for en ikke ubetydelig andel av føflekkrefttilfellene, og dette er jo noe det går an å regulere, sier hun. Ved innføring av et eventuelt forbud vil Norge bli det tredje landet i verden med bestemmelsen. Det er i ferd med å bli et folkehelseproblem, sier Kofstadmoen. Han sier kommunen vil fjerne alle solsenger dersom et forbud innføres, men vil enn så lenge opprettholde tilbudet til de som ønsker og trenger det. Nå ønsker de et forbud mot solarium velkommen. Solkrämer och glasögon kan köpas på plats. Årsaken er at de nå må kontrollere at kundene er over.

Sol i sinne - Dropstående solarium lund


Sitemap