Main Page Sitemap

Top news

En pastoral idyll med fina möjligheter till friluftsliv. Gäller bara under begränsad tid Fel: Ange en giltig e-postadress Fel: Det har tyvärr uppstått ett fel. Om det är..
Read more
Mitt patentsökta system innebär att värmeljusen säljs utan aluminiumhållare som kompletteras med återanvändbara, lätt rengöringsbara och mer brandsäkra hållare av miljövänligt polymermaterial. Bloggar om lösningar som kan bidra..
Read more

Fratelli gridelli Göteborg


fratelli gridelli Göteborg

stimmigt i lokalen i och med att det är lite trångt och radiomusik i bakgrunden gör att det blir ännu lite högre, men det är inte farligt. Kallskuret, ostar, juicer och självklart kaffe, finns att hitta här. Det finns även några små bord på gatan för en liten uteservering. I den ljusa och luftiga lokalen pryds hyllorna med allt från olivolja till delikatesser från södra och norra Italien. Trots att jag var här tio minuter efter man öppnar klockan 8:00.fratelli gridelli Göteborg

Med passion driver syskonparet, gridelli denna charmigt inbjudande oas, för frukost och lunch i italiensk stil.
Fratelli Gridelli kan du njuta av det godaste från Italien.

Frukosten serveras i form av en dignande buffé, och luncherna är av det enklare, men genuina slaget. Skulle du inte få nog, eller helt enkelt vill ta med dig lite av magin hem, kan du köpa med dig lite av varje från det italienska köket, utbudet av delikatesser verkar väldigt seriöst. And they have the best smashed avo at Café Gazette. Under min frukost hinner ett antal människor komma och gå, det märks att det är omåttligt populärt. Allt är fruktansvärt gott, nylagat och fräscht! En uteservering kan behövas då det var fullt, nästan till bristningsgränsen, när jag var här. Men jo, enligt den trevliga tjejen bakom disken uppmanas alla att ta mycket, och fler gångar. Valfri varm dryck, juicer (två sorter yoghurt med frukt. Trots att det nästan är helt fullt får jag som tur var ett litet bord längre in i den lilla lokalen. January 16 over all it was good but for sveriges ingenjörer a-kassa the price we paid for breakfast buffet i would like to have some bread.and butter as well.


Sitemap