Main Page Sitemap

Top news

Utbyggnad av Sveriges viktigaste roro-hamn i Trelleborg och starkt ökad färjetrafik till Tyskland och Polen från Ystad ökar godsflödena, dock med stark tillväxt av roro- och kraftigt ökad..
Read more
Det blev en succé och något som återkommit varje år sedan dess. För yngre besökare väntar kaniner som är extra sugna på bus och godisjakt, och en stig..
Read more

Mysiga ställen att besöka i stockholm


mysiga ställen att besöka i stockholm

en tur som kallas Under Stockholms broar. Lunchen intar ni givetvis i Ecobaren där ni kan käka rawfood och sörpla nyttiga smoothies eller skåla i ett glas bubbel. På ön Björkö i Mälaren ligger resterna efter den gamla vikingastaden Birka, som hade sin storhetstid på 700-talet. Hotell, hotellutbudet i Stockholm är stort och det brukar inte vara några större svårigheter att få tag i ett bra hotellrum. Kaknästornet har ett 155 meter högt utsiktstorn och högst upp är vyerna slående.

mysiga ställen att besöka i stockholm

Här kan du och din dejt börja kvällen med att ta en öl och käka enklare barmat som falafell, chili eller burgare. Under många år bedrev Alfred Nobel verksamhet här och många av de historiska byggnaderna finns bevarade. Varför inte testa att bo på båt på Södermälarstrand eller spendera några nätter i mysiga Gamla stan. Här finns en del olagliga taxiförare och därför är det säkrast att resa med något av stadens seriösa taxibolag. Vackert belägen vid Mälarens utlopp i Östersjön, med den perfekta blandningen av gammalt och nytt, grönområden och storstadens shopping, kultur och ett pulserande nöjesliv. Vandrarhemmen håller hög standard och du väljer själv om du vill dela rum med andra eller bo själv. Det som gör Stockholm så unikt är möjligheten att uppleva mycket av storstadsliv, bayardo bar kulturhistoria och natur på kort tid.

Mysiga ställen att besöka i stockholm
mysiga ställen att besöka i stockholm

Blocket bostad stockholm säljes, Nrj ny frekvens stockholm, Continental stockholm, Hemnet stockholm innerstaden,


Sitemap