Main Page Sitemap

Top news

De fem var Carola Jönsson, 300 m häck, Conny Eriksson och Stefan Tjärnkvist, 2 000 m hinder, Peter Sjöström, 5 000 m och Michael Forsman, 3 000. Kaj..
Read more
Förra vintern var intresset jättestort med lapp på luckan. Läst Mittuniversitetets verksamhet i Härnösand omlokaliseras till Sundsvall, Pressmeddelande Varför jag röstade nej till att flytta verksamheten från campus..
Read more

Innovationsgymnasiet lund


innovationsgymnasiet lund

av skolans temavecka om APL. Igår besökte vi Källebergsskolan i Eslöv. Duktiga elever får prova på att programmera #tislund #innovationsgymnasiet #programmering #case Här har ni resultatet från dagens lektion i Energiteknik. EdUcate, how would you change schools with gamification? Thoren Innovation School Lund, ett stort tack till er besökare som kom gerring linköpings universitet hit igår och bidrog till en fantastiskt rolig kväll. #tislund #innovationsgymnasiet #öppethus #gymnasieval, vår duktiga elev Saghar har tagit emot Karin från åttan med öppna armar och visat henne runt på skolan under hennes elev-för-en-dag-tillfälle.

#tislund #innovationsgymnasiet #skolbesök #gymnasieval Utbilda sig till influencer? Genom att jag praktiserar på en flygplats får jag en helhetsbild för vad flygindustrin/branschen. Programmering valbart på alla utbildningar, att förstå programmering och datorer är första stegen mot att navigera en teknisk värld. De har fått vara med på lektioner som är kopplade till Scienceprogram eftersom Karin vill gå natur #skuggning #elevförendag #tislund #innovationsgymnasiet #scienceprogram. Det ska bli väldigt kul att träffa er alla igen till hösten! #tislund #mässa #sparbankenarena #esport #gymnaseval #gymnasiemässa. Imorgon den 28/4 håller vi portarna öppna mellan. Eleverna i ÅK 2 på TE och NA var på Vattenhallen i Lund och besökte deras forskarfredag.innovationsgymnasiet lund

Allt du behöver veta om Innovationsgymnasiet Lund.
Thoren Innovation School Lund, Lund.
388 likes 21 talking about this 1 was here.
Han valde därför att göra sitt arbetsplatsförlagda lärande (APL).

Glöm inte besöka oss på mässan ses vi ikväll? Vi vill rikta ett stort tack till kvällens besökare som kom och bidrog till en härlig stämning! #arbetsplatsförlagtlärande #tislund #föreläsning #gymnasie #försvarsmakten. Hoppas att alla har haft ett skönt sommarlov och att ni njuter av er sista vecka! Elevhälsoteamet (EHT) bjöd sina elever på smoothie i fredags, bra avslut på veckan! #tislund #innovationsgymnasiet #öppethus #gymnasieval Idag besökte vi Tunaskolan i Lund! #tislund #innovationsgymnasiet #energiteknik På dagens lektion i Energiteknik arbetade eleverna flitigt med att montera ihop små vindkraftverk och svävare! #tislund #innovationsgymnasiet #gymnasieval #skolbesök Visste du att hela TIS är Google-inspirerad av färger och avslappnade miljöer som kan tillföra kreativa interni kakel helsingborg idéer.

Idag besöker Thoren Innovation School Lund Björkenässkolan!
tislund #innovationsgymnasiet #gymnasieval #skolbesök.
Nu är vi på besök på Georgshillskolan i Hörby.
Nuotraukos Thoren Innovation School, Lundas, Lund, Skon, vedija.

Carl Lundqvist byggare
Magistratsvägen 10 lund
Eva österberg lunds universitet
Blocket bostad önskar hyra lund


Sitemap