Main Page Sitemap

Top news

I ännu en villa bodde en familj Seeman som senare sålde den till familjen Parrow. Fram till 1893 hette skepparen på Bonnafröjda Adolf Danielsson. Nästa steg är att..
Read more
Poäng, hämta widget för tabell, tegs Sandåkerns Sobertsfors IK IFK Umeå Mariehem SK P04/ Umedalens Iycksele. Spiele, /- Tore, P Punkte. Borta, lag, s V, o F, gM-IM..
Read more

Strömavbrott lund 16 maj


strömavbrott lund 16 maj

hur lång tid det tar att få igång dem. I ett mejl till Kvällsposten kom Brage.55 med en uppdatering. "Efter omkopplingar har vi fått ner antalet strömlösa kunder till 830 kunder. Elen på anläggningen är tillbaka igen och det finns i nuläget inget som tyder på läcka. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. De är ute och felsöker nu och försöker åtgärda problemen så snabbt som möjligt, mer information har jag inte för tillfället, sa Kraftringens presstalesman Mattias Brage till Kvällsposten strax innan klockan tre. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen. Det är en av våra större stationer som förser ett stort område i de södra delarna av Stockholm med el, säger Mikael Björnér, pressansvarig på Vattenfall. Strax efter.30 slog strömavbrottet mot Lund. Strömavbrottet påverkade stora delar av Stockholms län och slog ut elen i Södertälje, Nynäshamn och Ekerö.

strömavbrott lund 16 maj

Hur länge de håller i sig vet vi inte. I samband med strömavbrottet har vi fått problem med att hålla trycket uppe i några av våra system. Vi har ett flertal montörer som är ute och felsöker. Uppdatering:.50, efter omkopplingar har vi fått ner antalet strömlösa kunder till 830 kunder. Jag har inga mer detaljer, det är de beskeden jag har fått. Strömavbrottet orsakades av kabelfel som gett överspänning i nätet. Vi fortsätter med felavhjälpningen och uppdaterar så snart vi har mer information skrev han där. Vid 18-tiden har vi 3 146 strömlösa kunder i Lund. Vi valde då att utrymma lokalerna och tillkalla blocket bostad önskar hyra lund räddningstjänsten i förebyggande syfte, säger han. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet och inte vet. Vi fick en trasig frånskiljare i samband med ett arbete i en transformatorstation i Södertäljetrakten. Det var strax efter halv tre på tisdageftermiddagen som strömavbrottet rapporterades från Lund.

Martas café lund öppettider, Bo på lägenhetshotell lund,


Sitemap