Main Page Sitemap

Top news

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Läs mer boka, ny, pistvakt på Kajskjul 8, fjöl. Behöver du ändra något i din planering så så är vi..
Read more
Personliga och fräscha rum välkomnar Dig som gäst. Mai 1912 Stilllegung der Bahnstrecke:. Självhushåll: Elbetorp Malmö, Vellinge Bo i rogivande miljö i eget hus på gården. 5,5 km..
Read more

Alwå advokatbyrå, helsingborg


alwå advokatbyrå, helsingborg

varit verksam inom Advokater utan Gränser med ideellt arbete. Jessicas arbetsspråk är svenska och engelska. Luganokonventionen om verkställighet av domar och utlandsetableringar i EU samt internationella adoptioner. Dessförinnan var hon aktiv 15 år inom den internationella advokat- sammanslutningen aija. Jessica Druvholm, paralegal, juridisk assistent, jessica har en paralegalexamen från Nordic Business Institute i Malmö, en utbildning som inriktar sig på juridisk administration. Därefter genomgick hon tingstjänstgöring vid Sollentuna och Färentuna tingsrätt i Stockholm. Under åren tog hon en paus från advokatverksamheten för fredstjänst och arbetade som human rights och senior rättsuppbyggnads tjänsteman med mänskliga rättigheter och rättsuppbyggnad i Kosovo och Makedonien för den internationella organisationen osce. Efter det att hon blev advokat flyttade hon till Helsingborg för egen advokatverksamhet och i samarbete med Eric von Post, gröna lund åkband barn pris Nils Sjörén, Wiklund Gustavii advokatbyrå.

Väla köpcentrum helsingborg adress
Aik - helsingborgs if
Romantisk helg helsingborg

1989 startade hon Alwå Advokatbyrå och är sj trafikstörningar uppsala ensam ägare. Hon fullgjorde sin biträdande juristtjänst på den affärsjuridiska advokatbyrå Erik Berglunds i Stockholm med internationell inriktning samt upphovsrätt. Under flera militär övningar Viking har Marie biträtt med sakkunskap som expert på civilt milliärt samarbete för Folke Bernadotteakademins räkning. 2008 avlade hon masters examen inom EU-rätt vid Lunds Universitet. Jessica är den du som klient har mest kontakt med på advokatbyrån och hon är ansvarig för schemaläggning, faktureringsfrågor och ekonomi. Vid Lunds Universitet 1976 samtidigt med fil. Marie är biträdande notarius publicus i Helsingborg. I samhällskunskap och ekonomi. Maries arbetsspråk är förutom svenska, engelska, tyska och franska. Advokat Marie Alwå, advokat Marie Alwå, gift Hofmann von Baltenau, är född och uppväxt i Malmö. Jessica är även ansvarig för Notarius Publicus-verksamheten. Hon arbetar ideellt för Advokater utan Gränser.


Sitemap