Main Page Sitemap

Top news

Jag förstår, gå på konsert i Sveriges främsta musikstad. Ben Howard, konsert i Lisebergshallen., queenie - Forever, konsert i Göteborgs Konserthus. Mohsen Namjoo Faraualla, concert at Stora..
Read more
Storgatan 15 Stinsgatan 2 Södra Nissastigen 8 Storgatan 18 Järnvägsgatan 24 Södra Nissastigen 7 Gräfthultsvägen 1 Mårtensgatan 1 Anderstorpsvägen 3 Segerstadsvägen 153 Norra Storgatan 20 Nissastigen 7 Smålandiagatan..
Read more

Spara Malmö


spara Malmö

ny blandare eller byta ut en gammal toalettstol är vi företaget som du ska ringa! Om du är vuxen finns det möjlighet att läsa in samma kompetens på Komvux. Som vi skrev ovan så är uppdatering av värmesystemet i ett hus något som kan hjälpa dig att spara pengar. Vi är medlemmar i VVS-företagen.

Spara Malmö
spara Malmö

spara Malmö

Vi ser till att rören hamnar på rätt plats. Den enklaste vägen är att läsa VVS- och fastighetsprogrammet på gymnasiet. Vi lägger rör både vid nya byggprojekt och när du behöver dra om din lösning för VVS i ett existerande hus. Med lång erfarenhet av rörläggning ser vi till att dit VVS-system blir rätt dimensionerat, att du får dina rör på de platser du vill ha dem och att du får material som håller i många år framöver. b Byt därför i god tid. Men utöver att byta själva värmekällan kan även det existerande systemet behöva underhåll. Vi är helförsäkrade och står för självrisken om det trots allt skulle hända något. Boka gör du enklast via telefon. En ny diskmaskin måste anslutas på rätt sätt, en droppande kran repareras eller bytas. Rörläggare, nytt byggprojekt eller behöver rören i villan dras om, repareras eller bytas ut? Då behöver du hjälp med att ansluta vatten och avlopp även där. En anslutning för vattenslang i garaget eller på husfasaden eller så kan en golvbrunn i ett förråd behövas.

Det är bättre att göra en översyn med några års mellanrum för att se till att allt är rätt dimensionerat för den verksamhet eller det antal boende som finns i huset, att alla material är i skick och att systemet fungerar tillfredsställande. Installation av komplicerade lösningar såsom ångduschar och bubbelbadkar hör också till uppgifter som det är bäst att låta en kunnig VVS-installatör ta hand.


Sitemap