Main Page Sitemap

Top news

Här ser du poängpriser. Här hittar du oss. Clarion Collection Gabelshus, clarion Collection Hotel Arcticus, Harstad, clarion Collection Hotel Bastion, Oslo Comfort Hotel Børsparken, Oslo Comfort Hotel Holberg..
Read more
Föreningen bildades år 1944 och har fått betyget A för år 2017. Kr 37 500 kr/m I samarbete med Få en personlig värdering i HSB BRF 18 Liljan..
Read more

Toveks bil i södra lund ab


toveks bil i södra lund ab

växellådsolja. Andelen nöjda kunder på verkstäderna har ökat från till Viktigast för kunden är kvaliteten på arbetet, att priset stämmer och att få ett godkännande på så kallade tilläggsarbeten. Thomas Engström ser att kraven ökar på verkstäderna och den utvecklingen tror han kommer att fortsätta. En välinformerad kund är ofta en nöjd kund.

1991 stod varje bil i snitt 4,5 timmar på verkstad per år, i år är den siffran två timmar. I dag har vi nånstans 15-20 procent av bilarna vi kontrollerar som har någon form av anmärkning. Åtta av tio verkstadskunder skulle trots bristerna vilja rekommendera verkstaden till en vän. Kontrollerad Bilverkstads vd Thomas Engström.

Scania bilar lund
Maria lundström konst
Skeppshult lund
Billiga köttbullar stockholm

Varje år genomförs cirka 10 000 kontroller och KBV har ett 90-tal kontrollanter i Sverige. Men vårt mål är att komma ner till 10 procent. Kan man då alltid lita på en verkstad som har er symbol på dörren? Det kan så klart alltid bli fel men det kunden kan lita på är att verkstaden tar kvalitetsarbetet på allvar och att varje mekaniker på verkstaden har kontrollerats. Andelen röda kort - det vill säga allvarliga brister på bilen - har varit någorlunda konstant på mellan 1,5 till 2 procent. Men samtidigt ställs det allt högre tekniska krav på varje mekaniker. KBV startade 1995 och omfattar i dag cirka 800 verkstäder runtom i landet. Verkstäder kan också använda KBV:s system för uppföljning av arbetet samt undersöka hur nöjda kunderna är med sitt verkstadsbesök. En effektivare verkstad med mindre klagomål och problem är mer lönsam, säger Thomas Engström. Kontrollerad Bilverkstad är ett kvalitetssamarbete för svenska verkstäder.


Sitemap