Main Page Sitemap

Top news

Så Ni är mkt välkommna nu till oss.åter på plats sen 8/8. Veronica Olausson, jag heter Veronica Olausson och jag har alltid älskat yrket frisör. Starta ett strålande..
Read more
Men när jag räknat om alltihop, så hamnar vi istället på minus 2,4. I kampen mot brottsligheten skulle jag skapa en myndighet med förberedande verksamhet, uniformsverksamhet, säkerhet..
Read more

Restaurang göteborg öppet söndag


restaurang göteborg öppet söndag

att saften från kött och fisk stannar och utgör grunden för den fantastiska smaken. Vi har alltid en vegan rätt samt soppa på buffén. Vi serverar lunchbuffé för endast 105 kr/person tisdag till fredag mellan. Lunchen vill vi att ni skall uppleva som smakfullt komponerade anrättningar.

Restaurang Tabla Restaurang Tablarestaurang göteborg öppet söndag

Herrfrisör göteborg centrum
Nytt tåg stockholm göteborg billiga
Hyra släp göteborg stockholm

Lördag Söndag Är buffén öppen mellan.00.00 125:-/Vuxna 59:-/Barn Vi har även Ekologisk Pannkaksbuffé till barnen på helgener och lov för. Kometen har alltid varit ett underhållande ställe att besöka. Vi försöker i möjligaste mån arbeta med lokal-, krav- och närodlade produkter. Med reservationer för ändringar. Onsdag, grönsaksfylld Filodegsknyt med Mangosås, dagens Fångst/ Ångade Fiskpaket, frikadeller med Smörbakad Tomatsås. Dagens Fångst/ Fransk Fiskgryta med Aioli. Lunch på Restaurang Tabla en välsmakande paus (Scrolla ner för veckans meny njut av en välsmakande lunch på vår restaurang eller uteservering och låt dig inspireras av pulsen i centrum men på behörigt avstånd.

Vår Muurikka är en stor stekpanna som lämpar sig för det stora sällskapet. Allt ifrån möhippa- svensexa, babyshower, dop- begravningsmottagning, konferens, kickoff eller företagsevent. Vi serverar allt ifrån härliga tapasrätter med inspiration från medelhavet varvat med fantastiska pizzor kombinerat med flertalet läckra smakupplevelser mellan himmel jord inom mat dryck. Vill du boka bord med kort varsel - ring oss!


Sitemap