Main Page Sitemap

Top news

Melinda Hofmann Bend, Oregon Jag har försökt allt för min hund torra ögon, och ingenting fungerade tills jag blandade borsyra med gyllene sigill i destillerat vatten. Var noga..
Read more
Vid 20-tiden återstår 189 strömlösa kunder. Antalet strömlösa pendlade sedan upp och ner innan Kraftringen vid 21-tiden kunde meddela att alla fått elen tillbaka. Men det är olika..
Read more

Lunds bibliotek café


lunds bibliotek café

: S:t Petri Kyrkogata Lund, telefon. LUBcat Öppen samling (ÖS) : finns på våning. Så kontrollerar du dina lån Du kan kontrollera dina lån och beställningar i LUBcat genom att logga in på ditt konto. Läsesalslån hämtas och lånas i informationsdisken och förvaras där när du inte använder det.

Registrera ett nytt konto " i högermenyn i LUBcat. Du får besked via e-post när det är framtaget. Observera att du måste vara minst 18 år gammal. Här kan du läsa dagstidningar från klockan 8 på vardagar. Här kan du hämta böckerna själv. LUBcat, du besöker oss i informationsdisken och vi gör den sista registreringen. Biblioteken vid HT arbetar för att ge ett nära och ämnesanpassat stöd till forskning och lärande på institutionerna. Så gör du för att få ett lånekort. Biblioteken vid, lunds universitet, så beställer och lånar du, i bibliotekskatalogen LUBcat ser du vad som finns på UB och var det står placerat.


Sitemap