Main Page Sitemap

Top news

Han började intressera sig för Kolmården i början av 2000-talet och har följt utvecklingen av djurparken sedan dess. Tiger World är en temaanläggning med sibiriska tigrar och asiatiska..
Read more
Vi har en skidverkstad som erbjuder service av skidor och pjäxor, det går även bra att hyra testskidor för att göra köpet enklare inför framtiden. Du är alltid..
Read more

Lunds bibliotek café


lunds bibliotek café

: S:t Petri Kyrkogata Lund, telefon. LUBcat Öppen samling (ÖS) : finns på våning. Så kontrollerar du dina lån Du kan kontrollera dina lån och beställningar i LUBcat genom att logga in på ditt konto. Läsesalslån hämtas och lånas i informationsdisken och förvaras där när du inte använder det.

Registrera ett nytt konto " i högermenyn i LUBcat. Du får besked via e-post när det är framtaget. Observera att du måste vara minst 18 år gammal. Här kan du läsa dagstidningar från klockan 8 på vardagar. Här kan du hämta böckerna själv. LUBcat, du besöker oss i informationsdisken och vi gör den sista registreringen. Biblioteken vid HT arbetar för att ge ett nära och ämnesanpassat stöd till forskning och lärande på institutionerna. Så gör du för att få ett lånekort. Biblioteken vid, lunds universitet, så beställer och lånar du, i bibliotekskatalogen LUBcat ser du vad som finns på UB och var det står placerat.


Sitemap