Main Page Sitemap

Top news

För dig som är hungrig erbjuder vi en julbuffé i restaurangen, där finns även nybakade lussebullar och smörgåsar. Lördag 24 november 13:0016:00 söndag 25 november 11:0016:00 torsdag 29..
Read more
Gymnastik vid början av 1900-talet, Gymnastiska centralinstitutet, Stockholm. Inom Norden finns även tävlingskategorin Duo-Trio-Quattro där 2-4 gymnaster tävlar samtidigt på ytan. Tumbling är en utveckling av det som..
Read more

Almtuna tapetserarverkstad uppsala


almtuna tapetserarverkstad uppsala

vår tapetserarverkstad följ oss. Stoppning och klädsel av möbler, båt- och husvagnsdynor, rottingflätning, möbeltvätt och textilskydd. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Skicka ett meddelande via kontaktformulär, upp på sidan, på m använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Försäljning av möbeltyger.m.

almtuna tapetserarverkstad uppsala

Karta över uppsala station, Ett hus uppsala,

Vi lagar och färgar skinn, det kan var allt ifrån soffa och fåtölj till bilsäten. Vad har du för e-postaddress? Uppsala, Mälardalen, Uppland och Stockholmsregionen också där vi utför allt inom tapetserarbranschen och mer därtill. Försäljning och tillskärning av skumplast, försäljning och tillskärning av skumplast till bland annat köksstolar och soffsitsar. Det var min far, Gunnar Romin, som startade verkstan redan 1950.

Almtuna tapetserarverkstad uppsala
almtuna tapetserarverkstad uppsala


Sitemap