Main Page Sitemap

Top news

Wenn es kühler wird bzw. De ger gratis stadskartor och här kan man även hyra bil eller boka hotell. Stellt sicher, dass ihr den besten Preis für eure..
Read more
Bänkarna har fått ett rejält uppsving de senaste åren, i synnerhet de varianter som är i kombinationen sittmöbel med förvaring eller bänk med skohylla. Lagringstid: 365, google Analytics..
Read more

Bästa baren centrala stockholm


bästa baren centrala stockholm

Redan i hissen på väg upp till våning 25 förstår man vad som lockar folk utsikten. Drinklistan är indelad i olika smakkategorier anpassade efter olika tillfällen, och drinkarna skapas av några av världens bästa bartendrar. Hemlighetsfaktorn och inredningen för tankarna till det amerikanska 20-talet. Kanske inte stans vassaste drinkar, men kombinerat med den gudabenådade utsikten och i övrigt gemytliga stämningen på Gondolen, är det ändå en bar att räkna med. Här hittar du en intim bar som är byggd efter amerikanska mått, med närhet till bartendern. Såväl tema som drinkmeny byts ut med jämna mellanrum och på köpet kommer skön vardagsrumskänsla. Marie Laveau Little västra gränsen till New york Quarter Totalpoäng 36/40 Hornsgatan 66, 118 21 Stockholm Tel Webbplats Öppet Mån-tis 17-01, ons-lör 17-03, sön 12-22. Baren hämtar influenser från Miami och erbjuder ett stort utbud av rom samt givetvis ett gäng rombaserade cocktails, såsom "Jah-Man" med rom, campari, sherry, lime och stout. Hornsgatan 82, Södermalm I anslutning till Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen hittar du stans första bar med cocktails på tap.

bästa baren centrala stockholm

Stockholms bästa barer 2012 White Guidebästa baren centrala stockholm

Vimmelbilder ren stockholm
Månadsbiljett uppsala stockholm
Möbelrenoverare stockholm
Grekiska ambassaden stockholm telefon

Stortorget 7, Gamla stan Ebenist Spännande smakkombinationer Ebenist ligger vägg i vägg med syskonet Pharmarium och är både cocktailbar och restaurang. Det perfekta stället för den som vill utforska nya drinkar, lyssna på riktigt bra dj:s och samtidigt slippa behöva överrösta musiken. National de Cuba är en hit, liksom den hängvänliga miljön. Även goda Martinis och välgjorda alkoholfria alternativ. Många tar något att dricka här innan det är dags för middag, men också för att stanna sent in på kvällen. Men när man slår upp drinklistan förstår man att här vankas något alldeles extra. Sedan 2010 är Guldbaren ett populärt stopp för hotellgäster och innerstadsbor. På frågan om favoritdrink svarar bartendern snabbt: Mitt eget recept: Limonata Passionata.

bästa baren centrala stockholm


Sitemap