Main Page Sitemap

Top news

Öppettider: Bibliotek, Bredholmsgatan 4, Skärholmen. Vi lånar även ut läsglasögon samt hörselkåpor för den som är i behov av extra tystnad, för användning på plats. Öppettider: Bibliotek, Björkhagsplan..
Read more
De helägda bolagen är samlade i en koncern med Uppsala Stadshus AB som moderbolag. Resultatsida:, nästa personer sökte också: butik - butikssäljare - sommarjobb - receptionist - account..
Read more

Bilprovningar norrköping


bilprovningar norrköping

Deras öppettider är 7-16 och de håller lunchstängt.30-12.30. Rapportera fel Bilprovningen - Ströbogatan. Under besiktningen kan du antingen gå med eller sitta ner i deras kundlounge och dricka en kopp kaffe.bilprovningar norrköping

Välkommen till Opus nya bilprovning i, norrköping!
Hos oss kan du besikta din.
MC, bil, lätta lastbil och lätta husbil.
Boka tid redan idag!

På stationen kan du besikta din personbil, lätta lastbil, husvagn och släpvagn - bromsad såväl som obromsad. Sedan väntar du i din bil tills du blir anvisad till en port. Det finns även möjlighet till drop-in-besiktning måndag-fredag 9-15, och den är tillgänglig för personbilar och lätta lastbilar. Stationen, måndag-torsdag:.00-20.00, fredag:.00-18.00, lördag:.00-16.00, fax. Information till dig med funktionsnedsättningAnvänd särskild markerad parkeringsruta utanför incheckningen. De besiktar inte tvåaxlade släp- och husvagnar.

Publicerades, söderköpingbor behöver snart inte köra till Norrköping för att kunna besikta bilen. När du kommer till stationen ankomstregistrerar du dig på den skärm som finns inne i ankomstterminalen. Verksamheten ingår i: AB Svensk Bilprovning, organisationsnummer. Under den sista veckan i varje månad har de även öppet på lördagen 8-12. Deras öppettider är måndag till fredag 7-16, under månadens tre första veckor, och måndag till fredag 7-18, under månadens sista vecka. Besiktas station ligger på Arkösundsvägen 3 i Kungsängen, alldeles i närheten av Norrköpings flygplats. Besiktning lätt lastbil 525 kr, besiktning mc 395 kr, besiktning obromsat släp 385. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information.


Sitemap