Main Page Sitemap

Top news

Service och information Här hittar du service, tjänster och stöd som underlättar din vardag oavsett var du befinner dig i livet. Du kan också ta del av..
Read more
Ett engagerat företag som för varje såld flaska skänker en enhet vätskeersättning till de platser i världen där de behövs som bäst. Mitt under komikern Mia Skäringers nya..
Read more

Största öarna i stockholms skärgård


största öarna i stockholms skärgård

matsal med den fantastiska utsikten över fjärden utanför är en storslagen upplevelse, oavsett om det gäller trerätters middag, julbord eller frukostbuffé. På Sandhamn kommer du fram. Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg, hotell och hyrbil.

Bästa öarna i Stockholms skärgård - View Stockholm UTÖ SKÄRGÅRD - Ö för Ö - Effektivare samverkan och Fem bästa öarna i Stockholms skärgård - Hitta rätt

Njut av båtarna och folklivet i gästhamnen. Hyr cykel, silja linje stockholm Helsingfors färja titta på gamla gruvor och andra sevärdheter, bada från klipporna på öns nordöstra sida eller den fina sandstranden längre söderut. På ön finns flera orter, eller snarare bryggor: Möja Ström, Berg, Löka, Ramsmora, Långvik. Vägen som går i östvästlig riktning över ön erbjduer långa vackra promenader genom det lantliga landskapet. Möja är dock ingen ö för dig som vill lata dig på stranden; det finns inga iordningsställda badplatser på ön och de stränder som finns är relativt otillgängliga. Det är lätt att ta sig ut i skärgården. Den förvånande stora byn med sin genuina skärgårdskänsla, det klassiska seglarhotellet med restaurang och bar, Sandhamns värdshus som inte har varit stängt sen 1700-talet (sägs det de härliga stränderna borta vid Trouville, den fantastiska tallskogen som är oändligt stor men så lättillgänglig. Väddö havsbad är en perfekt utgångspunkt för dig som vill utforska ön; hyr en cykel och varva natursköna småvägar med svala havsdopp och kaféebesök.

största öarna i stockholms skärgård


Sitemap