Main Page Sitemap

Top news

Skapa trivsammare matplats med våra matbord. Österbom, som designade utrymmet, valde en sänggaveln som gick ton i ton med väggen. Hur ser din sänggavel ut? Varianten på bilden..
Read more
Tur att jag inte visste det före lektionen, sade Sabina Larsson som var påtagligt nöjd med dagens elever i vikingaskolan. Läs mer 3D-EM laget till Göteborg, svenska..
Read more

Marockos ambassad stockholm öppettider


marockos ambassad stockholm öppettider

: Tidigt på morgonen ger vi oss ut på safari i öppna minibussar för att spana efter vilda djur i den häpnadsväckande vackra nationalparken. Vi checkar in på bekväma Hotel Libra som på kvällen serverar oss en välsmakade middag. Jaipur grundades av maharadjan Jai Singh II på 1700-talet och staden bjuder på spännande arkitektur med rötter i gamla hinduiska läror.

Fågelliv utöver det vanliga utlovas med arter som storkar, kungsfiskare, kinesiska sothönor, skedstorkar och över 80 olika arter av änder. Pris ca 395:-, bollywoodshow avslutningsmiddag, på välkända Kingdom of dreams väntar en sänggavlar 120 helkväll med det bästa Indien har att erbjuda i underhållningsväg, med andra ord en äkta Bollywoodshow! Vi besöker Amber Fort, ett magnifikt 1500-talspalats av röd sandsten och marmor, sagolikt vackert beläget vid Maotasjön. Vackra och mångskiftande vyer väntar på vår väg mot den nordvästliga delstaten Rajasthans huvudstad, ca 26 mil. Vi beundrar också det ståtliga Maharadjapalatset, maharadjans hem som i dag är museum, med bland annat klädesdräkter och vapen. Dag 4: Fascinerande Jaipur, jaipur: I dag fortsätter vi att utforska fascinerande Jaipur. Dagsprogram, dag 1-2: På vingar av stål.

Med jeep ut på landsbygden, i kväll åker vi till en lantlig by där vi får lära oss mer om hur livet på landet är i Indien. Fulla av intryck och upplevelser smakar den gemensamma lunchen på hotellet sagolikt. Dag 6: Dags för safari. Femvåningshusets rosa fasad utformades med syfte att kvinnorna skulle kunna kika ut på gatan utan att själva synas. Dag 10: Flyget hemåt, flyg från Delhi: På förmiddagen lyfter vårt flyg från Delhi mot Helsingfors där vi under eftermiddagen byter till anslutande. Därefter gör vi ett stopp vid Hawa Mahal, vindarnas palats. Dag 3: Mot den rosa staden. Delhi är en stad som bjuder på två helt olika världar.

Resturanger stockholm
Företagshälsovård stockholms stad


Sitemap