Main Page Sitemap

Top news

Vill du äta en trerätters eller bara sitta med en kopp kaffe och läsa tidningen och stressa av så går det lika bra, Café Hängmattan har låga trösklar..
Read more
Charge neutralization is an important factor in these protonation reactions. Innehåll, verkningsmekanism, metformin förbättrar tillstånd av hypoglykemi (farligt höga blodsockernivåer) huvudsakligen genom att undertrycka leverproduktionen av glukos (leverns..
Read more

Vit olja i drevet


vit olja i drevet

du själv kan utföra, om du klarar att ta ner riggen. Jo, full, för nivån kommer att sjunka när du börjar köra med båten. Övriga anvisningar finns i Verkstadshandboken. Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans. Permatex tätningsmedel no2 eller motsvarande för tätningsytor vid delningsplan korrosionsskydd. Detta gör att olja försvinner i burken, så att behöva fylla på några ggr i början av säsongen är normalt.

Fyll på med rätt olja vid behov. Kontrollera att oljenivån ligger mellan markeringarna och att oljan inte är grå/ vit, då har vatten trängt in i drevet vilket är ett dyrt problem. Har en gammal mercury från -73.

Montera då den pluggen. Oftast när ett konbyte är nödvändigt behöver även propelleraxeltätningarna bytas. Måste bytas med konan den gamla passar inte. Oftast behöver följande bytas då dessa delar oftast är skadade: Bricka art nr 832675 (nr 21) bytas den är antigen spårig eller rostig. Fyllningen går till så här: Du behöver en pump som man pumpar in oljan genom understa dräneringshålet.

Kona/Skjuthylsa 3807613 nr(36 glidsko 3856502 (nr 36) OBS! Bland annat för att hålla axeln ändan som har spline sedan behövs även en tumhylsa för att dra den stora muttern som är vänstergängad. Men sen ska det stabilisera sej, om inte har du läckage nånstans. Om drevet läcker in vatten efter bytet kommer konan att slitas snabbt och även andra följdfel kan uppkomma.


Sitemap