Main Page Sitemap

Top news

Check-in is quick and easy and you are issued with a card which not only gets you into your room but also the hotel, as after 7pm the..
Read more
THE waldorf Mozzarella, ädelost, päron och svartpeppar. Vinnaren i kategorin"Årets pizzakock" kommer också att kunna titulera sig om officiell svensk mästare. Välj restaurang för att se priser. Det..
Read more

Ica ljura norrköping


ica ljura norrköping

ville ju äta något gott även idag. Såg när jag körde ut lite på gamla E4 hur köerna var och vände. En sväng till stan blev det förstås också ikväll eftersom Kevin ville träna men inte hände det något medans jag satt och väntade på honom utan det var bara att vänta tills han kom ut å vi åkte tillbaka till skogen. Å idag när jag var på Ica så köpte jag med ett nytt paket glass hem och så några bananer. Många kanske undrar om jag inte kan laga någon annan mat än Hasselbackspotatis och Oxfile. I veckan strulade modemet som Kevin använder till adsl anslutningen till sin dator. Å fler små sjöar hittade jag men det får allt räcka med de här bilderna. Häromdagen var jag med min granne på DollarStore och där fanns en Milkshakemaskin. Nu har de ju separerat så vi får väl se hur det blir i fortsättningen.

Efter bara några timmar när jag varit ut och fotograferat olyckan på E4 häromdagen så var det dax igen. Så när Kevin är och tränar i Vilbergen så har jag ju allt som behövs med mej så jag inte behöver åka hem för att bara efter en stund fara tillbaks igen utan då står jag där på parkeringen och sköter mitt jobb. Kevin sken upp som en sol när jag visade kartongen när jag hämtade honom från skolan. Vid 22-tiden ikväll så gick det larm om en singelolycka norr om södra infarten till Norrköping i Norrgående fil. Det var ju grannen Rebecca och lilla Hugo. Dagen efter så kom John, Linda och lilla Jazon ut och jag hade ju lovat att bjud dom på middag. Var ju ett tag sen vi pratade så här länge om allt möjligt så tiden gick ju fort där jag satt på parkeringen.

Bora hansgrohe replica jerseys, Ifk norrköping bortaställ 2018,


Sitemap