Main Page Sitemap

Top news

Här får ni två hela dagar. Prova Skyrail Cableway, Kuranda Scenic Railway, forsränning, bungyjumping, fallskärmshoppning, gör ett besök till Daintreeskogen eller ta en tur på The Flying Leap..
Read more
Bland de mer traditionella matställena kan nämnas Tore Wretmans KB (Konstnärsbaren) och Gyldene Freden en anrik restaurang med närmare 300 år på nacken. Stockholmspaketet ger även rabatt på..
Read more

Dante alighieri föreningen helsingborg


dante alighieri föreningen helsingborg

på italienska viner och mat. Här möter du många trevliga människor som är begeistrade i Italien och dess kultur. För det fall fredraget hålls pa italienska, ombesörjes översattning. Under kommande möten ser du, förutom årets program för DA i Västerås, även DA:s i Stockholm vårprogram. Vill du bli medlem? Gå in på fliken "Bli medlem/kontakta oss" och anmäl dig där. Dante Alighieri finns i Sverige representerat i Västerås, Göteborg, Helsingborg, Malmö/Lund, Stockholm, Ängelholm och Örebro. Förutom föredrag, arrangeras filmförevisningar, konserter och temakvällar - alltid med Italien i centrum. Organisationen har som syfte att främja intresse för den italienska kulturen och språket. Den är en parallell till motsvarande organisationer i andra länder, som till exempel Goetheinstitutet, Alliance Française och British Council.

Föredragshållarna är personer med ingående kunskaper i de teman de representerar. Dante Alighieris centrala styrelse i Rom erbjuder också stipendier till studieresor i Italien och tillhandahåller all information du behöver om kurser i italienska vid de bästa skolorna och universiteten i Italien. Se länk till höger. Årsavgift för vuxna är 150 kr och för studerande. Dante Alighieri i Västerås är medlem i den världsomspännande organisationen Società Dante Alighieri som stiftades i Rom år 1889. Månhus är David Halls blogg om livet, Internet och annat. Av Klostergatan den 1 oktober, 2018 i Aktuellt. Särskilt om du väljer att åka tåg. Uppsala universitet är ett svenskt statligt universitet i Uppsala.


Sitemap