Main Page Sitemap

Top news

183 El jazz es otro de los géneros importantes dentro de la msica sueca. European Economic Review (en inglés) (34 385-393. Departamento de Estado.U.A. Archivado desde el original..
Read more
Här är det enkelt att koppla av! Fördelaktig shopping, havsutsikt och god mat! Göteborg till Fredrikshamn färjealternativ För mer information, besök vår sida om Färjor från Sverige till..
Read more

Dante alighieri föreningen helsingborg


dante alighieri föreningen helsingborg

på italienska viner och mat. Här möter du många trevliga människor som är begeistrade i Italien och dess kultur. För det fall fredraget hålls pa italienska, ombesörjes översattning. Under kommande möten ser du, förutom årets program för DA i Västerås, även DA:s i Stockholm vårprogram. Vill du bli medlem? Gå in på fliken "Bli medlem/kontakta oss" och anmäl dig där. Dante Alighieri finns i Sverige representerat i Västerås, Göteborg, Helsingborg, Malmö/Lund, Stockholm, Ängelholm och Örebro. Förutom föredrag, arrangeras filmförevisningar, konserter och temakvällar - alltid med Italien i centrum. Organisationen har som syfte att främja intresse för den italienska kulturen och språket. Den är en parallell till motsvarande organisationer i andra länder, som till exempel Goetheinstitutet, Alliance Française och British Council.

Föredragshållarna är personer med ingående kunskaper i de teman de representerar. Dante Alighieris centrala styrelse i Rom erbjuder också stipendier till studieresor i Italien och tillhandahåller all information du behöver om kurser i italienska vid de bästa skolorna och universiteten i Italien. Se länk till höger. Årsavgift för vuxna är 150 kr och för studerande. Dante Alighieri i Västerås är medlem i den världsomspännande organisationen Società Dante Alighieri som stiftades i Rom år 1889. Månhus är David Halls blogg om livet, Internet och annat. Av Klostergatan den 1 oktober, 2018 i Aktuellt. Särskilt om du väljer att åka tåg. Uppsala universitet är ett svenskt statligt universitet i Uppsala.


Sitemap