Main Page Sitemap

Top news

Beståndet omfattar en- till femrumslägenheter. 16 100 SEK Anmäl 4 Lyx- lägenhet i Turning Torso, Malmö Norr, Malmö, Malmö kommun, Skåne län I Malmös skyskrapa, Turning Torso, finns..
Read more
Lunds Konsthall visar utställningar av hög internationell klass och i centrum finns flera intressanta gallerier. Malmö har ett omfattande utbud av allehanda fritids- och utelivsaktiviteter. Juli 12-13 Wheels..
Read more

Stockholmsvitt färg


stockholmsvitt färg

superproffsiga målaren verkade nöjd. Äggskalsvit är en vanlig kulör som går emot gult och det finns många varianter av den, en hel del med mindre gult och en hel del med mer. En kod som förekommer någorlunda regelbundet är emellertid S 0502-Y. Kritvit eller råvit kopplas ofta ihop med en kulör som är annu lite vitare än S0500N. S0502-G går emot grönt, S0502-R går emot rött och S0502-B går emot blått. Väl i färgbutiken bland alla vita och nästanvita nyanser blev jag alldeles vimmelkantig och var färdig att hojta "jag tar väl den där Gråton". Alcros bruten vit är väldigt populär på snickerier. Från Wikipedia, hoppa till navigering, hoppa till sök, stockholmsvitt är ett begrepp som används inom byggnadsmåleriet och där syftar på en vit kulör med viss inbrytning av gult och/eller grått. Men jag var tveksam. Jag vill ha vitare och målaren säger att det inte är någon bra idé.

Glsl mix färger, Ta bort färg källare, Sigma färg ab, Göteborg,

Vad blir ditt nästa måleriprojekt? Andra vita kulörer från NCS är S0502-G, S0502-R och S0502-B. Många gånger kallas även S0502-Y för äggskalsvit. Denna kulör är i princip bannlyst så vida det inte handlar om innertak, som enligt traditionen ska vara helvita. På Färgtorget kallar vi denna kulör för RAL9003 eller enbart för vit. Varpå man som lekman såklart tvivlar en smula på sitt eget omdöme. Den mest kända och populära är kanske.stockholmsvitt färg

Men nu r kul rerna p v.
Gr tt kommer starkt och runt h rnet v ntar pasteller och en v g av bl gr na toner som ger en mer ombonad k nsla.
Den personliga stilen blir allt viktigare.


Sitemap