Main Page Sitemap

Top news

The unmiss hospital serving the protection of civilians (POC) camp in Bor, which shelters people displaced due to conflict, had received a woman in labor with profuse bleeding...
Read more
Renovering av avloppsledning på Blåklocksvägen, flytt och nyläggning av vatten- och avloppsledningar kring Farsta sjukhem. Bakgrunden till strejken är att RenoNorden vill inventera alla nycklar, portkoder och brickor..
Read more

Köpa dödsbo stockholm


köpa dödsbo stockholm

har frågor eller funderingar. Vi kan även hjälpa er om Ni har frågor om dödsboanmälan, bouppteckning, fullmakt dödsbo, oskiftat dödsbo, dödsbo skulder, dödsbodelägare, adressändring av dödsbo. Istället är det så att nästan alla dödsbon innehåller saker av värde, i allmänhet så mycket värde att det blir lönsamt att låta oss köpa dödsboet även om du vill att vi forslar bort även det om inte går att sälja. Självklart har vi kvalitetsgaranti. Hela vår verksamhet är baserad på att visa respekt, omsorg och god service gentemot dig som kund. När jobbet är klart meddelar vi Er och bokar tid för ert godkännande. Det spelar ingen roll om dödsboet är stort och omfattande eller litet och enkelt!

köpa dödsbo stockholm

Dödsbo köpes i Stockholm - Vi köper, flyttar och städarköpa dödsbo stockholm

Vi är din hjälpande hand när det kommer till dödsbo i Stockholm. Vi börjar med ett kostnadsfritt besök och värderar egendomen i dödsboet, och Ni får betalt av oss. Vi har lång erfarenhet av värdering och av att köpa dödsbon. Om du är intresserad ger vi dig också en offert på städning och på våra övriga tjänster som till exempel bouppteckning eller hjälp med arvskifte. Inga provisioner och fotograferingsavgifter tillkommer, till skillnad från auktionsfirmor, som tar betalt i form av provisioner.

Dödsbo köpesköpa dödsbo stockholm


Sitemap