Main Page Sitemap

Top news

Jag heter Cissel och är 11 år och jag behöver ett nytt hem! Dom är olyckliga och vi vill att dom skall få möjlighet att springa fritt ute..
Read more
Liknande företag i närheten, vägbeskrivning, från Till. Beslutet har fattats på basis av en analys som utvisar att införlivningen är görbar samtidigt som den effektiviserar Folksam och gagnar..
Read more

Hyra flytande bastu stockholm


hyra flytande bastu stockholm

för att vara miljövänliga och med 26 års garanti. Belysning vid behov utgörs fotogenlampor. Självklart kan vi skräddarsy alla former av upplägg till alla typer av svensexor och möhippor. Mat och tilltugg på flotten serveras i samarbete med Jungfrusunds Resturang, där vår specialare Bastuburgaren mättar och stärker efter en lång dag på sjön. Vill du hellre ha din svensexa eller möhippa mitt inne i centrala Stockholm, ordnar vi även det och tar oss till dig. Vi kan ordna med transport både på land och till sjöss. Taxibåt ToR Stockholm/Strandvägen - Bastuflotten Gällnö inklusive 4 timmar Bastuflotte. Hyr bastun för en dag eller kväll.hyra flytande bastu stockholm

Stockholms största och populäraste bastuflotte!
Vi erbjuder en oförglömlig bastu upplevelse mitt i centrala, stockholm.
Perfekt för svensexan, möhippan eller företags kickoffen.
Herrgård med pool och bastu nära, stockholm att hyra id#14.

Translated by Google, flytande vedeldad bastu. Skruvpålar för enkel, billig och miljövänligare alternativ till betongplintar, jordankare eller traditionell grundning. Pontonerna är miljöriktiga med luft i tanken och med godsmaterial som kan återanvändas vid destruktion, vilket i dag är eller borde vara viktigt för miljömedvetna kommuner, företag.fl. Vi ser fram emot att hjälpa. Position :N59.23".912 E18.40".416 Bokningsförfrågan). Att ha din svensexa eller möhippa hos oss är ett klokt beslut. Om Flotten, vedeldad bastu med ny bastukamin från Harvia. . Bastuflotte säljes m, alfaBryggan AB är totalleverantör inom Modern-Marin-Miljö från idé till färdig anläggning. Vi har färdiga pontonbåtar och flytande plattformar för fritidshus, bastuhus eller husvagn. Den passar bra för 12 personer men fungerar med upp till 20 pers. Vi erbjuder ett fullständigt och troligen Sveriges mest kompletta sortiment av pontoner och pontonbryggor.

Ett komplett PA system ger också tillsammans med rökmaskiner och ljusutrustning ett flytande disco om andan faller. Spabad/bubbelpool tillverkade i Sverige för Nordiskt klimat. Vi ordnar även båttransport från Sollenkroka och Vaxholm till Bastuflotten om det passar er bättre.


Sitemap