Main Page Sitemap

Top news

Vi är personliga, ansvarstagande, snabba och flexibla. Lösningen är inte att lägga till en sida, utan att få plats med det allra viktigaste. Allt ingår även den korta..
Read more
Um unsere Leser näher an den Ort des Geschehens zu bringen, rücken wir regionale Inhalte noch weiter in den Vordergrund. Nach wütenden Zwischenrufen aus dem Saal, zitierte..
Read more

Berga montessoriförskola uppsala


berga montessoriförskola uppsala

1-6. Se beskrivning av kontrollområdena. En avvikelse är när verksamheten inte uppfyller lagens krav. Förskolan öppnades 1990 och ligger på Bergagatan 14 i Uppsala. . Personalen består av 7 personer: En Monterssoriförskolelärare, tre Montessorilärare, två barnskötare med Montessoriassistentutbildning samt en vikarie som studerar till förskolelärare. Föräldraföreningen är en ekonomisk förening och fungerar som arbetsgivare. Avvikelse som kräver extra kontroll, vid kontrollen konstaterades avvikelser som kräver en extra uppföljande kontroll. Ansökan och CV skickas till, intervjuer kommer göras fortlöpande. Publicerad: Sista ansökningsdag: Barnskötare. På förskolan finns plats för närvarande plats för 31 barn fördelade på en småbarnsavdelning (1-2,5 år) och en avdelning för de större barnen (2,5-5 år).

Alla som arbetar i vår verksamhet behöver lämna utdrag från belastningsregistret. Ansökan och CV skickas till email protected, intervjuer kommer göras fortlöpande. Vi söker dig som ofta är tillgänglig vardagar 7-17 och som har möjlighet att komma med kort varsel. Vi söker timvikarier som kan arbeta i barngrupp ute och inne samt i vårt mottagningskök vid behov när vår ordinarie personal är sjuk eller ledig. Ny verksamhet eller ingen kontroll gjord. Förskolechefen och övriga pedagoger ansvarar för att den pedagogiska verksamheten utformas i enlighet med målen. Små verksamheter och de med låga risker inom livsmedelssäkerhet kontrolleras vartannat eller vart tredje. Utan avvikelse eller mindre avvikelse, vid kontrollen konstaterades inga eller bara några få, mindre avvikelser inom de områden som kontrollerades.


Sitemap