Main Page Sitemap

Top news

Då visas hela den aktuella avgångstidens linjesträckning med hållplatser. Du kan justera sökningen utifrån följande alternativ: Bytestid Hur lång tid du behöver för byte. You can also see..
Read more
För dig som vill ändra hela håret och få en balayage/ombre, eller för dig som redan har en balayage/ombre och vill flytta upp den samt förnya nyansen i..
Read more

Berga montessoriförskola uppsala


berga montessoriförskola uppsala

1-6. Se beskrivning av kontrollområdena. En avvikelse är när verksamheten inte uppfyller lagens krav. Förskolan öppnades 1990 och ligger på Bergagatan 14 i Uppsala. . Personalen består av 7 personer: En Monterssoriförskolelärare, tre Montessorilärare, två barnskötare med Montessoriassistentutbildning samt en vikarie som studerar till förskolelärare. Föräldraföreningen är en ekonomisk förening och fungerar som arbetsgivare. Avvikelse som kräver extra kontroll, vid kontrollen konstaterades avvikelser som kräver en extra uppföljande kontroll. Ansökan och CV skickas till, intervjuer kommer göras fortlöpande. Publicerad: Sista ansökningsdag: Barnskötare. På förskolan finns plats för närvarande plats för 31 barn fördelade på en småbarnsavdelning (1-2,5 år) och en avdelning för de större barnen (2,5-5 år).

Alla som arbetar i vår verksamhet behöver lämna utdrag från belastningsregistret. Ansökan och CV skickas till email protected, intervjuer kommer göras fortlöpande. Vi söker dig som ofta är tillgänglig vardagar 7-17 och som har möjlighet att komma med kort varsel. Vi söker timvikarier som kan arbeta i barngrupp ute och inne samt i vårt mottagningskök vid behov när vår ordinarie personal är sjuk eller ledig. Ny verksamhet eller ingen kontroll gjord. Förskolechefen och övriga pedagoger ansvarar för att den pedagogiska verksamheten utformas i enlighet med målen. Små verksamheter och de med låga risker inom livsmedelssäkerhet kontrolleras vartannat eller vart tredje. Utan avvikelse eller mindre avvikelse, vid kontrollen konstaterades inga eller bara några få, mindre avvikelser inom de områden som kontrollerades.


Sitemap