Main Page Sitemap

Top news

Det kan vara allt från ett mindre lokalt event, ett storslaget erbjudande eller något säsongsbetonat som ett julbord eller midsommarbuffé. Vi söker servispersonal som brinner för sitt yrke...
Read more
Då va lunchrasten över, på't igen bare, dHL, texport AB, transportation Service, borås, Sweden 383 people checked in here, då va denna arbetsvecka klar. KarriÄR, besök vår karriäravdelning..
Read more

Personlig tränare borås friskis och svettis


personlig tränare borås friskis och svettis

med träningen. Vad är skillnaden på PT och tränarna i gymmet? Tester, att göra ett test på var du befinner dig i dagsläget och vad du behöver jobba på kan vara ett bra sätt att starta eller utveckla din träning. Jag vill att träningen ska bli något du längtar till och att röra på sig ska kännas lika naturligt som att äta och sova. Våra Personliga tränare möter dig där. Eller är det träning skräddarsydd för just din kropp och ditt sinne du söker? Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? När du anlitar Friskis PT får du individuellt skräddarsydd träningshjälp för en bra helhet med träningsmål, återhämtning och variation. Med varierad träning och lagom mycket återhämtning tar du dig till ditt träningsmål. Friskis, pT ser till helheten: Du får ett upplägg anpassad för just din kropp och ditt sinne. Crossfit level 1 trainer certificate (CrossFit). Och såklart har våra PT ett passionerat intresse för lustfylld träning!personlig tränare borås friskis och svettis

Därför berör och utmanar vår träning både kroppen och sinnena. Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen. Du har vana av och intresse för styrketräning och du gillar, friskis träningskoncept. I rollen som tränare genomför du instruktioner tillsammans med inbokade medlemmar.

De kan också vara med under dina träningspass för att peppa och utveckla din teknik allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. Har du inget särskilt mål hittar ni ett tillsammans! Annika är PT hos oss på Friskis Svettis Södertälje och presenterar sig här nedanför. De personliga tränarna lägger upp skräddarsydd träning, utför tester, gör en plan och följer upp träningen över längre tid. Friskis, pT hjälper dig att nå dina mål på ett effektivt och inspirerande sätt. Friskis Svettis Personliga tränare behandlar alla uppgifter om dig konfidentiellt. Gillar det mesta när det gäller träning men att få träna utomhus ligger mig varmast i hjärtat. Eller kanske du bara vill få ett kvitto på att din träning ger resultat.

Du finns till hands i gymmet för den som har frågor eller behöver hjälp med en övning. Friskis och Svettis växer och kommer att starta en ny anläggning. Nästa år öppnas nya lokaler i Simonsland.


Sitemap