Main Page Sitemap

Top news

Eventuellt om jag experimenterar med att göra egna bars, annars kör jag med såna här. och har sprungit maror även i Rom och Florens. Startlista OCH historik PÅ..
Read more
Haiti 40404, digicel, Voila, ireland 51210, vodafone, O2, india 53000. I will participate in 2018 elections inshallah. Haji Rohul, amin, lala ke taraf se tamam ehley Watan ko..
Read more

Stuga nära uppsala


stuga nära uppsala

bland råttor och sorkar igen. Anna, Våra tre underbara katter Ali, Kattja och Mosepho behöver nya hem. Carolee, Upphittad ung, vuxen honkatt på Kyrkvägen, Alunda i maj månad 2008. Vi pratar mycket och är mycket sällskapliga älskar att ligga i knät och spinna. Anledningen till att vi inte kan ha dem längre svenskt kött restaurang stockholm är alergi. Vi ser gärna att dom kommer till en familj som kan ge dom all tid och uppmärksamt samt kärlek dom förtjänar. Bägge är kastrerade, chipmärkta och Agria-försäkrade. Han är mycket kelsjuk, men lite försiktig i början av bekantskaper.

Frack uppsala köp, K rauta uppsala släp, Gymnasieskolor uppsala kommun, Buss mellan uppsala och västerås,

Han har inte varit i kontakt med barn, men är extremt snäll och mysig. Hon flyttade själv ner till min mamma (som bodde granne med oss) efter att hennes två kattungar som föddes för 6 år sedan var.6 månader. Hör gärna av er om ni har ett bra hem åt min lilla hjärta Nils. Hon tycker dock inte om små barn och gömmer sej för dom. De behöver komma till ett nytt hem då vi har fått tillökning i familjen och inte kan ge de den jullov 2018 uppsala uppmärksamhet eller kärlek som de behöver och förtjänar De är vana med att vara både inne och ute, de är rumsrena och uträttar sina behov. Erik Gustafsson, Två kattpojkar(bröder) som den här veckan blir 12 veckor, behöver ett varaktigt och kärleksfullt hem på landet. Om önskvärt så skickar jag självklart med hennes grejer (tvåvånings kattkoja, transportbur, kattlåda etc.). De är kastrerade, chippade och vaccinerade. Vid intresse är ni välkomna att ringa och berätta lite om vad ni kan erbjuda kissarna för hem. Jag vet inte om hon går ihop med större hundar. Han är van att åka bil, tycker om att få kattgodis och gå ut om det finns möjlighet.


Sitemap