Main Page Sitemap

Top news

Arkiverad från originalet den 24 september 2015. Den ledande idrottsföreningen är Södra Sandby IF med cirka 800 medlemmar. Befolkningsutveckling redigera redigera wikitext, befolkningsutvecklingen i Södra Sandby År..
Read more
Skriv en kort text på max 100 ord till varje uppgift, där du beskriver din idé och process. Behörighet och urval, grundläggande behörighet för högskolestudier. Skaffa visitkort, vi..
Read more

Gant stockholm Sverige


gant stockholm Sverige

vi tror att det skapar dynamik i arbetsgruppen och att det speglar vår kundgrupp. Så här beskriver våra butikssäljare i Gant Åhléns City sitt jobb: En utvecklande och rolig arbetsplats, vi är ett grymt team som kompletterar varandra och gillar att få saker och ting gjorda. Gant is the original American lifestyle brand with European sophistication, offering premium clothing, accessories and home furnishings for men, women and kids. Om gant, på gant arbetar vi utifrån våra värderingar i allt vi gör. Personliga egenskaper, utåtriktad och lyhörd inför varje kunds behov. Vi har cirka 200 anställda fördelat mellan butik och huvudkontor i Frihamnen i Stockholm.

Ansökan: Om du är intresserad av att jobba hos oss eller vill rekommendera någon vill vi gärna ha din ansökan eller komma i kontakt med dig så snart som möjligt. Talar svenska och engelska, gärna fler språk också. Beskrivning av rollen, som butikssäljare på gant har du en nyckelroll genom att du är ansiktet utåt mot våra kunder. Visa fler, kläder och skor, favorit, aviseringar från Tiendeo. På gant söker vi efter dig med rätt ambition och inställning, vi är övertygade om att vi kan ge dig verktygen för att utvecklas med oss. Please visit m for more information. Ett resultatorienterat sinne med intresse för försäljning, gärna med idrottsbakgrund. We hire for attitude train for skills.

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete med kvalificerande kundkontakter i en inspirerande miljö. Du packar upp varor och ser till att butiken alltid är i gott skick enligt gants guidelines. Flexibel och trivs med ett högt tempo. Vi älskar det vi gör och arbetar tillsammans mot ett och samma mål. Tjänsterna är extra, framförallt på helger/kvällar och ibland även vissa vardagar med start omgående. Du driver vår dagliga försäljning där du representerar gant som varumärke i allt du gör, alltifrån hur du tar emot kunden i butik, guidar, ger råd och vägleder genom våra olika koncept. Ansök nedan med ditt CV, personliga brev och genom att besvara våra frågor, sista dag att ansöka. Sweden - retail, till vår Gant Store Mall of Scandinavia, Stockholm söker vi nu två drivna och försäljningsinriktade butikssäljare. Gant Sverige har idag totalt 32 gant-butiker, varav 4 är franchisebutiker och 3 är outlets, samt 190 återförsäljare landet runt. Men framförallt att kundfokuset kommer alltid i första hand. Stockholm, jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, skor och accessoarer.

Gant sweden AB Tullvaktsvägen stockholm Sverige.
Gant Jacka Sverige Online Elegant Gant Byxa Marinblå, stockholm,Sverige köpa, Sverige outlet sale-SE sale-SE Herr kläder Byxor, Elegant Gant.
Gant Sverige har idag totalt 32 gant-butiker, varav 4 är franchisebutiker och 3 är outlets, samt 190 återförsäljare landet runt.
Vi har cirka 200 anställda fördelat mellan butik och huvudkontor i Frihamnen i Stockholm.


Sitemap