Main Page Sitemap

Top news

'cause im a sharp shooter matter fact, im the sharpest my aim is so flawless girl you could be the farthest imma still shoot my love let me..
Read more
På Hisingen kan man erbjuda en till trerumslägenheter i stadsdelarna Lindholmen samt Wieselgrensplatsen. Amhult förvaltar och bygger nya hyresrätter i Torslanda på Hisingen. Med når du alla privata..
Read more

Närhetsprincipen skolval stockholm


närhetsprincipen skolval stockholm

erbjuden plats. Skolvalet sker mellan den 15 januari och den 15 februari. Om du har frågor om e-tjänsten kan du ringa till Kontaktcenter på tel och få hjälp. Söka Skola " och posta den till Stockholm stad.

Om du har frågor om att söka skola är du välkommen att kontakta antingen oss eller Stockholm stads Kontaktcenter på telefon. Information in English regarding how to apply for a school in Stockholm can be found here. Skolval 2019 - önskemål om skola, har du ett barn som är folkbokfört i Sigtuna kommun och ska börja förskoleklass eller årskurs 7 till hösten 2019? Det innebär att oavsett om du står i vår kö eller ej kommer du att kunna välja vår skola i e-tjänsten. Load older Tweets, back to top, turn images off. Söka skola /sokaskola, när du söker via Stockholm stads webbaserade tjänst så bekräftar du din önskan om att få en plats på vår skola och antagningen kommer att göras utifrån de urvalsgrunder (antagningsregler) som gäller för vår skola. Engelska Skolan Norr har sedan två år tillbaka valt att gå med i Stockholm Stads e-tjänst för skolval. Du som har fått ett brev ifrån oss med erbjudande om plats kan från och med den 15 januari gå in på e-tjänsten ( länk ) och välja oss som första hands val för skolplacering. Cookie Use and, data Transfer outside the. Slutligen begär Stockholm stad att ni som vårdnadshavare bekräftar placeringen ytterligare en gång skriftligen senast den 1 april. Under denna period söker du som har ett barn som skall fylla sex under kommande skolår, du som har ett barn som vill byta skola eller du som har ett barn vars skola inte har fler steg (ex endast lågstadiet erbjuds).


Sitemap