Main Page Sitemap

Top news

Erik Conradi, e-post: Teknisk Salg, gert Kübarsepp, foretaksnummer. Vi gillar visioner och idéer som förändrar vårt sätt att se på saker. Daglig Leder, frode Lund, besøksadresse: Ravnåsveien 3..
Read more
Cramo har även ett internt karriärprogram som vi kallar Cramo Lyftet. Cramo har som mål att alltid ligga steget före våra konkurrenter. Att omge sig av fantastiska, kompetenta..
Read more

Uppsala universitet kandidatprogram företagsekonomi


uppsala universitet kandidatprogram företagsekonomi

Wendel, hR- och Bemanningsansvarig SSK Medicin, född på den skånska landsbygden och har en stor kärlek till sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. . Victoria har flera års erfarenhet inom detaljhandel bl a som inköpare för Åhléns. Tycker om musik och så fort tillfälle ges går jag gärna på konserter. På fritiden älskar hon att åka skidor, samla på gamla kokböcker och vara ute med Jack Russeln Boogie. Jag har alltid motiverats av att hitta sätt att förenkla och förbättra människors liv, och det var det som gjorde mig så intresserad av att arbeta för detta företag. . Karriären började inom servicebranschen men hon visste tidigt att det var ekonomi som gällde. Jag drivs av att jobba med människor och att bygga relationer i privatlivet såväl som i yrkeslivet.

Du utvecklar kunskaper om vetenskap och forskning samt din förmåga att läsa och skriva vetenskapliga texter. Totalt antogs 130 personer i det första urvalet varav 58 var män och 65 var kvinnor. Under den tredje terminen läser du en kurs i statistik med ekonomisk inriktning samt valfri kurs. Om undervisningen, undervisningen, som bedrivs i mindre grupper, är inspirerad av liberal arts- pedagogik vilken uppmuntrar djupa diskussioner och samverkan mellan studenter och lärare.

Kandidatprogram i företagsekonomi på Campus Gotland. ( Ekonomie kandidatprogram, HT19 180 HP 100 ) ( Ekonomie kandidatprogram, VT20 180 HP 100 ) Ekonomer finns överallt i samhället: i stora företag och i små, i privata företag och i den offentliga sektorn, som anställda, företagsledare och egenföretagare. Företagsekonomi i ett unikt sammanhang. Det är vad du möter på kandidatprogrammet i företagsekonomi vid, uppsala universitet, campus Gotland, i Visby.

Stor del av litteraturen i kurserna är engelskspråkig, men undervisningen bedrivs i huvudsak på svenska. Antagningspoäng, uppsala universitet, kandidatprogram i företagsekonomi, programkod: UU-P2101. Den första terminen läser du företagsekonomi som ger en första inblick i ämnets olika kunskapsområden organisation, ledning och marknadsföring samt redovisning, kalkylering och ekonomistyrning. Totalt sett hade denna termin en könsfördelning om 57 män och 38 kvinnor. Nationalekonomi A, 30 hp, termin 3, statistik för ekonomer, 15 hp och valfri kurs,.


Sitemap