Main Page Sitemap

Top news

På sommaren har butiken en uppskattad uteservering. Är du osäker på vad du ska avrunda middagen med eller är du sugen på att prova något nytt till ..
Read more
A la carté Öppet 12-22, boka bord välkomna! Fläsknoisette med bearnaisesås/fish chips med remouladsås ink dryck 89, söndag 25/11, biffstek med stektpotatis, bea,rödvinsky 125, rödspätta med remouladsås, koktpotatis..
Read more

Tidtabell lunds stadsbussar


tidtabell lunds stadsbussar

Från och med december 2010 är det 20-minutersintervall på linje 1 och 2, på linje 3 är det 30-minutersintervall. Då såg linjesträckningen ut så här: Vid tidtabellskiftet i juni 2009 försvann linje 12, men den nya linje 3 tillkom. Linjekarta, eslövs stadsbussar är kollektivtrafiken i, eslöv. På Tornavägen finns Sveriges första reversibla busskörfält vilket innebär att bussen kör åt båda riktningarna inom ett och samma körfält, beroende på vilken tid det är under dagen. År 1999 började bussarna gå med 30-minutersintervall mellan avgångar från ändhållplatserna och resandet med bussarna ökar. Från och med december 2010 finns det tre busslinjer, linje 1-3.

Här kan du söka efter din tidtabell för att spara ner eller skriva ut den. Här kör vi i dagsläget 9 stadslinjer med 48 biogasbussar. Bussen kör först i Lund, det är viktigt att bussen kommer fram snabbt och enkelt och vi prioriterar därför busstrafiken på flera olika sätt. På det här sättet slipper bussen stå lunds och byerlys maple grove alltför länge i kö under rusningstrafik. Innehåll, aktuellt linjenät redigera redigera wikitext Äldre linjenät redigera redigera wikitext, vid tidtabellskiftet i december 2010 försvann linje. Bussarna drivs av ortens egenproducerade biogas i Ellinge.

Tåg malmö berlin tidtabell
Laura lundström


Sitemap