Main Page Sitemap

Top news

Check your phone to view the link now! May 18, 2017, see All. Text a link to your phone so you can quickly get directions, see photos..
Read more
Vi debiterar 100 vid utebliven tid. Jenny Chytraeus, optiker, magisterexamen, katrin Strand, undersköterska, ansvarig för privata telefonen. Vår målsättning är att du som är intresserad av hudvård, ditt..
Read more

Privata ultraljud lund


privata ultraljud lund

hög kvalitet och tillgänglighet. Du kommer hit på remiss från din barnmorskemottagning eller via annan vårdgivare. För att göra det enklare för er som föräldrar att ge ert barn den bästa starten i livet, vill vi ge er den bästa servicen och omtanken för dig och ditt barn. Observera att ultraljud annat än på medicinsk indikation ej rekommenderas av läkare. Emma barnavård är en privat barnavårdscentral som har avtal med Region Skåne om att bedriva barnhälsovård för barn mellan 0-6. Här kan du lämna synpunkter på sidan. Till gynekologisk ultraljudsundersökning kan man remitteras av gynekologer inom både den privata och offentliga vården. Vi hälsar alla föräldrar och barn välkomna till oss! Hitta hit, det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset. Visa på karta, hit kommer du som är gravid och ska göra ultraljud och du som ska göra ultraljud på grund av misstänkt gynekologisk avvikelse eller sjukdom.

Här får du ett personligt, förtroendefullt bemötande, hög tillgänglighet, kontinuitet och medicinsk kompetens som vi vet är viktiga delar för att främja en trygg graviditet och förlossning.
Ultraljud - gynekologiska undersökningar, gynekolog, ultraljud, preventivmedel, preventivmedelsrådgivning, gynekologmottagning - företag, adresser.
Emmakliniken i Malmø verkar inom 1) Privat ultraljud hos Emma, ultraljud specialiserat inom fosterdiagnostik och ultraljud av gravida 2) Emma BVC (barnavård).
Hitta hit och parkera.

Ultraljud i Linköping, ultraljud i Norrköping, ultraljud i Umeå, ultraljud i Karlstad. Boka ultraljud, inskriv BVC, emmakliniken är ett svenskt vårdföretag etablerat 2008. Vi utför ultraljudsundersökningar i graviditetsvecka 18-20 och du kan köpa bild från ultraljudet direkt hos barnmorskan. Emma ultraljud är specialiserat inom graviditetsultraljud och fosterdiagnostik. Vi gör även KUB-undersökningar (kombinerat ultraljud och blodprov) i graviditetsvecka 11-14 samt tillväxtkontroller och organgranskningar på barnet. Det är många som är nyfikna eller oroliga under sin graviditet, av olika anledningar. Vår målsättning är att främja ditt barns hälsa, utveckling och trygghet. Dessa certifieringar uppdateras årligen. Någon som vet någon privat gynekolog i Lund där man kan få göra ett tidigt ultraljud?

Boka online, här kan du boka tid online för ultraljudsmottagning och för inskrivning på barnavård. Vi är centralt belägna i Malmö i ett läkarhus som också rymmer andra specialiteter, såsom mödravård, BVC, audionomer, allmänläkare och gynekologer. En oro eller nyfikenhet som oftast lätt kan stillas genom en ultraljudsundersökning. Vi behöver er hjälp att göra den här guiden så komplett som möjlig. E-tjänster, så söker du vård hos oss. Till Emma ultraljud kan man komma som privat betalande eller på remiss från de barnmorskemottagningar vi samarbetar med. Strandkliniken (pris och hemsida okända ultraljud i Eskilstuna, fler städer efter inkomna förslag och tips). Vi utför kontroller av mamman och barnets cirkulation, så kallade blodflödesundersökningar.


Sitemap