Main Page Sitemap

Top news

Killen i baren är super trevlig på ett mycket avslappnat sätt, dessutom hanterar han en full bar/resturang med matgäster på ett mycket bra sätt. Att äta tog..
Read more
Ett specialsnickeri tillverkas genom ritning eller att vi tillsammans utformar produkten efter önskemål. Trivsam, insynsskyddad och lättskött trädgård med. Vi presenterar stolt den här nyrenoverade tvåa på våning..
Read more

Lena lundblad älvstranden


lena lundblad älvstranden

telefonväxel. Martin Blixt, Älvstranden Utveckling AB, moderator: Karin Klingenstierna). På Lindholmen pågår byggnation av både bostäder och kontor i flera olika projekt samt planeringen för en linbana över älven. Här kommer också det flyg från Linköping cirka 240 meter höga Karlatornet att växa fram till år 2021. Båda delade med sig en positiv bild till åhörarna. Här nedan kan du ladda ned visionen i sin helhet som en pdf och läsa mer om Vision Älvstaden och dess strategier. Älvstadsprojektet är en viktig del av det samlade Västsvenska paketet som ska stärka och förstora hela regionen. Lena Lundblad, chef Strategisk Planering, Fastighetskontoret klev sedan upp på scenen och satte Älvstaden i ett större sammanhang. Lena, lundblad och fortsätter: I visionen talas det tydligt om att Älvstaden ska vara en testarena, att man här ska våga pröva lite nya lösningar. Älvstaden har internationell lyskraft. Med jämna mellanrum fick publiken vara med och tycka till.

Lena lundblad älvstranden
lena lundblad älvstranden

Vad kommer att ha hänt om 15 år? Här finns mötesplatser för alla oavsett ålder och bakgrund. Tre strategier ligger till grund för arbetet att hela staden över älven, att möta vattnet och att stärka kärnan. Först ut när det gäller nybyggnation är Regionens hus och sedan följer projekt som nya Hisingsbron, Region City och så småningom fyra kvarter med verksamheter och bostäder på en överdäckad E45:a.

Maria lundblad huskvarna
Brad lundblade seattle seahawks

På älven passerar fartyg, färjor och fritidsbåtar förbi och stannar till ibland. Projektet omfattar totalt fem miljoner kvadratmeter BTA. Bland annat kommer nya kontorsprojekt ha kommit på plats på Lindholmen, Karlatornet ska ha vuxit fram och Frihamnen, Masthugget och Skeppsbron ska ha fått nya verksamheter och bostäder. Frihamnen har varit ett gammalt hamnområde dit göteborgarna tidigare inte har haft någon anledning att komma. I Älvstaden är det nära till vattnet. Nya samarbeten ger extra skjuts åt utvecklingen av regionkärnan och lockar entreprenörer och investerare från hela världen. Bild: Karlastaden, när det gäller kontor kommer de flesta delområden att innehålla kontorsytor, men en tyngdpunkt kommer att ligga kring centralstationen. De inbjudna representerades av politiker, samarbetspartners, näringslivet klättring norrköping ågelsjön och deltagare i projekt Älvstaden. Frihamnen: Frihamnen kommer att utvecklas till en tät innerstad. Vid Skeppsbron är detaljplanen färdig för en helt ny stadsdel med bostäder, butiker och kontor, och en ny parkeringsanläggning under vatten.

Älvstranden Utveckling AB - Ett bolag i Göteborgs Stadlena lundblad älvstranden


Sitemap