Main Page Sitemap

Top news

Flyg, london tur och retur från, stockholm, från/via Köpenhamn eller Oslo flera gånger per dag året runt. Här får du en enkel översikt med priser, biluthyrningsföretag och lediga..
Read more
Två akter där Alkbergs. Jewels of Queen Örebro Queen bildades 1970 i London av gitarristen Brian May, sångaren Freddie Mercury, och trummisen Roger Taylor. Biljetter och mer information..
Read more

Vfu sjuksköterskeprogrammet lund


vfu sjuksköterskeprogrammet lund

något fastnar i farten. Men att jag klarat något i alla fall är positivt. Frej har gått och dragit på sig en liten förkylning. Vi hade faktiskt inbillat oss att hans rutiner började gå mot det bättre, att vi kanske skulle få sova vår första hela natt på nio månader inom en inte allt för avlägsen framtid. Jag hade verkligen pressat in kunskap och kände mig redo, men när det väl var dags och tentan låg framför mig så visade det sig att mitt fokus legat helt fel. På torsdagen dök det äntligen upp.

Här är hennes bästa tips till blivande. VFU -handledare och mentorer. För att komma in på utbildningen och bli sjuksköterska behöver du ungefär 20 i betygsnitt. Som lägst krävs 15,1 i Örnsköldsvik.

Skönt att inte vara ensam om ett sådant misstag. Carin Antonsson är, vFU -handledare på övningsskolan S:t Eriks gymnasium. För att komma in på utbildningen och bli sjuksköterska behöver du ungefär 20 i betygsnitt. Just det kan ju vara problematiskt med distansstudier. Hannes Trygg berättar om den viktiga. Vill du jämföra med antagningspoängen för höstterminen 2015, eller läsa mer om behörighetskraven, hittar du den informationen här. Att veta hur mycket man ska läsa är väl också något som man får in en rutin på under tiden man pluggar. Hoppas jag i alla fall! De andra i klassen verkade känna samma sak. Beskedet att jag klarade farmakologitentan, lyckades till och med få till ett. Tror ni att jag klarar mig genom tre års studier utan mer än tre sammanhängande timmars sömn?

Vfu sjuksköterskeprogrammet lund
vfu sjuksköterskeprogrammet lund


Sitemap