Main Page Sitemap

Top news

Flodin presenterar lediga jobb i Hok. Du kan göra 6 enkelresor/vecka. Närtrafiken är inte till för att lösa skol- och arbetspendlingsresor. Även i skyddad natur kan vildsvinen ställa..
Read more
Financial Office, programs and timetables,. Czytaj wicej Zobacz wszystkie aktualnoci Uczelnia Szpitale kliniczne Klinik Pacjentw rocznie Lekarzy Ksztacenie jako ksztacenia Wydziaw Kierunkw Studentw Studentw anglojzycznych Poznaj niektre..
Read more

Stadsparken borås dans


stadsparken borås dans

Idag står det tomt. I Orangeriet bredvid isbanan kan man låna skridskor. Utifrån Medins förslag fick sedan direktör Ericsson vid Slottsskogen i Göteborg uppdraget att upprätta ritningar och kostnadsförslag till den nya Stadsparken. Sommartorsdagarna 2017 Dansband, det är många som kommer till Sommartorsdagarna för att ta del av de många kända dansbandens musik som spelas i Stadsparken varje torsdag med start.21.stadsparken borås dans

V xterna i form av stora gamla tr d och blommande buskar s tter. Dans i, stadsparken Bor s 2016.

Det område som nu skulle bli park var tidigare uppdelat i små lotter. Man behöll dock de gamla terrassmurarna, som än idag är ett minne av den gamla Björkska trädgården från 1800-talet. Stadsparkens äldre delar har i stort sett inte förändrats sedan anläggningen uppfördes. På en stenstolpe vid ena sidan placerades en egendomligt formad sten, som arkitekt Kellman tagit hem från en resa i Norrland och som ännu finns kvar på sin ursprungliga plats. Borås gamla teater invigdes 6 september 1873 med föreställningen "Bröllopet på Ulfåsa" och vid denna tidpunkt fanns ännu ingen stadspark. Under Mariekulle finns ett bergrum som använts som skyddsrum och senare som ostlager. Aktiviteter i parken, stadsparkens lekplats byggdes om och invigdes 12 sept -2013, detta efter att barnen fick rösta fram sin favoritlekplats. Då bjuder Sommartorsdagarnas dansband upp till dans, en härlig sommarkväll i parken som inte tar slut förrän strax innan midnatt (kl23.30).

stadsparken borås dans


Sitemap