Main Page Sitemap

Top news

Pingvin, tko je rekao da pingvini ne mogu letjet? Pored zabavnih kategorija imamo i online igrice vonje automobila i motora, za ljubitelje sporta imamo najbolje zanimljive sportske igre..
Read more
Men där var allt för regelstyrt. Politiskt hamnade han till sist hos Radio Länsman och drog sedermera igång den hyllade podden Ingrid och Conrad tillsammans med Ingrid Carlqvist..
Read more

Friskis och svettis malmö schema


friskis och svettis malmö schema

kräver en stor dos av fantasi, men även lite mod. Ett tips är att börja med välkända saker, som en apelsin, men det går att fortsätta med svårare saker. I barnverkstaden Krumelurum finns pysselmaterial för barnen att tillverka sina egna insekter. Vi har listat några appar som bade sysselsätter och utmanar barnen. Besök en 4-H-gård Har ni en liten djurfantast i familjen?

Mer information om vad du kan göra i Lund på sportlovet hittar du här. I Stockholm finns exempelvis trampolinparken Bounce, Uppsala och Göteborg sbor kan ta sig till AirHo p, i Örebro, Borlänge, Västerås, Linköping, Helsingborg och Jönköping finns Yoump och bor du i Halmstad finns Freemovr.

Malmö fcm
Tåg från malmö till stockholm tidtabell
Dominos pizza malmö telefon quito prensa

Lund s domkyrka kan man, den 23 februari, leta efter drakar och team sportia göteborg backaplan jättar i kyrkans imponerande salar, men glöm inte ficklampa. Låt barnen leta rätt på föremål och konstverk bland museets utställningar. Efteråt finns det chans för matningar eller om du vågar klappa en orm. Pyssla på museum Många muséer erbjuder roliga kreativa aktiviteter på just sportlovet. Finns det inget i närheten av där du bor? Detta är uppskattat av både kunder och personal. Alla rätt ger chans till vinst.


Sitemap