Main Page Sitemap

Top news

Läs mer novembervädret Jönköping: Så brukar det vara. Note of a meeting between Secretary of State and William Ross Unionist. Public Records Office of Northern Ireland (6 November..
Read more
Äntligen finns det en villa till salu i charmiga Herrgården. Bostaden erbjuder en öppen planlösning. Det är sällan man har möjligheten att flytta till en helreno. Välkommen till..
Read more

Parkera centrala helsingborg


parkera centrala helsingborg

och Emre berättar om sin vardag och hur dom ser på sitt yrke. Lagen om cookies, vår webbsida använder sig av cookies. Vilken buss går dit? Hur ofta går båtarna till Helsingör?

Priset är detsamma som för barnbiljett. Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ta buss nr 1 eller.

Det finns två större långtidsparkeringar: Parkeringsplats Finland, Östra Sandgatan (7 dygn). Nu lanserar vi på Q-Park en podcast som bjuder på intressanta ämnen som rör parkering. Sockerbruksgatan: Här är det viktigt att du tittar på skyltningen så du hamnar på stadens avgiftsbelagda parkeringsplatser. Läs mer om vår integritetspolicy här. Säker och central parkering, kaliforniegatan 11, vill du veta mer? Här är det bara cirka fyra kilometer över till Helsingör och Danmark. Du kan också ladda ner skånetrafikens App och köpa en biljett där. På Helsingborg central finns förvaringsskåp i vänthallen vid rulltrappan till spår 1 och. Här får du några tips på parkering på din resa. Därefter DKK 4 per timme. För fjärde året i rad tar Stockholms stad initiativet till ett bilfritt område mellan Stockholm city och Gamla stan. Vi på Q-Park ser detta som ytterligare ett led i att underlätta för våra kunder i vardagen.

Vid infarterna till, helsingborg finns skyltar med aktuell information om var det finns lediga parkeringsplatser. Håll utkik efter dem för att planera ditt resande. I centrala Helsingborg parkerar boende, arbetspendlare, långtidsparkerare och besökare.


Sitemap