Main Page Sitemap

Top news

Däremot kan man se banvallen här och där liksom stationshus och liknande. Så här efteråt kan man konstatera att hade MTJ från början byggts med hög teknisk standard..
Read more
XX XX XX, snittbetyg:. Välkomna att anmäla er redan nu! Dessutom får vi i pausen tips i butiken om f*r för arbetande hundar. Om hvad du selv..
Read more

Marmelad recept utan socker


marmelad recept utan socker

boken innehåller 100 recept som hjälper dig att ta vara på överflödet då frukt, bär och grönsaker är som bäst och billigast. Lägg dem i en gryta och låt småkoka, rör under tiden tills att de saftar (annars tillsätt lite, lite vatten, så det inte kokar torrt). Tillsätts för mycket vatten blir det helt dock för löst. Du kan göra gelé på röda, svarta eller vita vinbär. Ska du spara din sylt, marmelad och gelé i flera månader så bör du tillsätta konserveringsmedel. Koka saft med saftmaja eller saftkokare: Kokar du saft ofta kan du investera i en saftmaja som är en saftkokare - en slags stor kastrull i våningar som man lägger rensade bär eller rabarber samt socker. Förslagsvis måste du då tillsätta konserveringsmedel (men det är ju inte så nyttigt heller). Ljusa sylter för att de ej ska bli mörka.marmelad recept utan socker

Grön tomatmarmelad, utan socker, har kommit för att stanna i mitt hushåll. Med smak av ingefära och citron är denna chiamarmelad en höjdare på ostbrickan eller på scones.

Mockatårta gammalt recept
Thai wok recept nudlar

Fryst frukt och bär är också perfekt för pajer och desserter. Du kan också köra med en stavmixer lite i bären, mixa dem innan i en matberedare (funkar fint för exempelvis hallon till hallonsylt) eller frukten för att finfördela dem lite mer. Sätt på lock och ställ att svalna upp och ner. Innan den var man tvungen att sylta, safta och lägga in om du ville spara på skörden. Frysen - slutet på hemmasaftaren? Kokning av sylt, marmelad och gelé, blanda gärna bär eller frukt med socker och citronsaft tidningsdistribution linköping kvällen innan och ställ i kylen övertäckt i en bunke.


Sitemap