Main Page Sitemap

Top news

Hos skönhetssalongen Salong Care Tyresö i Stockholm lär du dig snabbt vad det innebär när du beställer tid för nagelvård eller pedikyr). Hos Leep kan du fördjupa dig..
Read more
Life is Great 27-28th of July! Fri entré med 2-dagarsbiljett! Du kan köpa din festival campingplats på m/events/v8lda4gvhj23cyu URF 2017 var ett kärt återseende och överskred alla förväntningar...
Read more

Helsingborgs stolthet 2017


helsingborgs stolthet 2017

Tegnerlunden. Young male actors always dreamed of playing Hamlet and I have seen both Jarl Kulle and Gösta Ekman dyi starring. We usually do not go for a good day either Sunday or Sunday. Annons, matchrapporten finns i fliken, sport. Om du åker till Skåne under denna perioden så missa för all del inte att åka runt lite på landsbygden.

Min vän Elena och jag  har gjort en stärkande promenad i Sundbyberg runt Lötsjön. Vädret i Skåne var mulet och lite regnigt hela tiden, men det var varmt och ombonat inomhus. Djurplågeri är straffbart och man får inte dra en hund i svansen utan bör ha den kopplad med ett räjält tilltaget snöre. Och den längtar jag inte alls efter. Det är tack vare vår tids hygien som de epidemiska sjukdomarna är så gott som utrotade. Hoppet kan man ju alltid göra. Jag hade sparat och gnetat för att kunna köpa någon sak till minne av resan.

9/ Tågresa Nu är jag tillbaka från resan till Tingsryd. Äldrevården börjar att bli ett stort problem när åldringarna gynekolog Malmö bara blir fler och lever längre än de gjort förut. 17/ 1 2018. En del av Helsingborgs pensionerade gubbar åker gärna och ofta med färjan till Helsingör och tar sig en öl och äter smörrebröd en dansk variant av smörgås, rikligt försedd med pålägg. Det kan kanske inte anses ekonomiskt försvarbart att fyra av raketer men å andra sidan skulle det aldrig bli festligt och roligt om man bara tänkte krasst och ekonomiskt. Se det preliminära valresultatet för Täby församling i fliken Nyheter. De ssa tidningar refererar ofta kända personers bröllop i ord och bild och beskriver gästernas klädsel. Elitlagets relativt nya manager och tränare Roberth Björknesjö har bytt ut ungefär hälften av spelarna sedan i höstas. 6/10 2017 Svar på tal Idag har jag ägnat mig åt de kommentarer jag får. Vad vi åt som huvudrätt har jag glömt men när vi kom till desserten gjorde vi bort oss totalt.


Sitemap