Main Page Sitemap

Top news

Ett engagerat företag som för varje såld flaska skänker en enhet vätskeersättning till de platser i världen där de behövs som bäst. Mitt under komikern Mia Skäringers nya..
Read more
Service och information Här hittar du service, tjänster och stöd som underlättar din vardag oavsett var du befinner dig i livet. Du kan också ta del av..
Read more

Klubbscenen västerås


klubbscenen västerås

det har saknats ett bra musikställe, så det är ett bra initiativ. The Boppers är med sin legendstatus de bästa ambassadörerna för 1950-60-talets musik. Övriga två akter under hösten är The Boppers och hotell nära lunds sjukhus Adolphson Falk. Roligare i och med att lyssnarna inte vet vad de ska förvänta sig, säger LilPhil. Det blir en helkväll som hiphop-publiken sent kommer att glömma och kommer du i tid, så hinner du även höra Cleo Fricky vända plattor innan akterna kliver upp på klubbscenen. Efter kritikerrosade album, hitsinglar, julgalor samt arbeten inom olika humanitära projekt är det nu dags för en intim klubbturné där Loreens musik tar en ny vändning. En extravagant show, vi kommer plocka in några låtar som legat i malpåsen ett tag och kanske en ny överraskning också. Vi har aldrig haft en spelning innan där vi har varit huvudakten för kvällen. Vi hade dem senast på besök i stora salen 2013 ihop med Lennie Norman, och det är en av de bästa konserterna jag sett och hört där. Med sig har de vännerna från Random Bastards Cleo, Gonza-Ra och Fricky. Fridlyst som tidigare gick under namnet Eboniks kommer tillbaka till Västerås efter sitt bejublade framträdande under Västerås Kulturnatt.

Nu har bandmedlemmarna lämnat Västerås för Malmö, och sedan bara någon vecka tillbaka har de bytt namn till Fridlyst. Ordinarie pris: 100 kr, arrangör: Västmanlandsmusiken. Mats will be stepping in as a full member and will play his first gig with us on april 2nd in Finspång! Västerås konserthus klubbscen fyller fem år i höst. Tre av fem killar i hela landet som kom. Ett nytt kapitel, säger LilPhil.

Efter det började det att rulla på: spelningar på de lokala scenerna i stan, de var support till "storebröderna" i Looptroop Rockers och vann flera vinster i olika musiktävlingar i Sverige. Så vi flyttade ner till Malmö för att satsa på musiken, säger Lil' Phil. Flyttat till Malmö, sedan i höstas bor alla tre bandmedlemmar i Malmö.


Sitemap