Main Page Sitemap

Top news

Upplev Halloween på Liseberg, gå på matmarknad i Haga och strosa längs de mysiga shoppingstråken. Swift Code Skandinaviska Enskilda Banken Goteborg City, in Sweden (SE). Boka hotell i..
Read more
Originally, Yugoslavia qualified for the final stage, but due to the Yugoslav wars, the team was disqualified and their qualifying group's runner-up, Denmark, took part in the championship...
Read more

Nationalekonomi och grundkurs


nationalekonomi och grundkurs

av mikroekonomi och makroekonomi, och förutom rena ämneskunskaper kommer du under dina studier hos oss också att lära dig ett metodiskt undersökningssätt och ett vetenskapligt förhållningssätt. Fördjupning: G1N, behörighet: Grundläggande behörighet samt Engelska B, Matematik C, statoil lundin Samhällskunskap A ( områdesbehörighet 4 ). Finns det något samband mellan arbetslöshet och inflationstakt? Internationell ekonomi, 5hp, delkursen i internationell ekonomi har en betoning på de internationella handelsrelationerna och ekonomisk integration. Analytiker, specialist och konsult är de vanligaste titlarna.

Har du inte läst matematik på några år är det.
Nationalekonomer använder både teori och empiriska metoder för att studera beteenden på individ-, företags- och landnivå.
Tenta, frågor och svar.
Kurs: Nationalekonomi : Grundkurs (neka12).

Tåg mellan göteborg och borås
Friskis och svettis malmö schema
Plommonmarmelad med citron och vanilj
Hund och katt magasinet helsingborg

Beteendeekonomi, enligt traditionell nationalekonomi består världen av beräknande och känslolösa nyttomaximerande individer. Först studeras de faktorer som bestämmer efterfrågan och utbudet på en marknad och hur dessa leder fram till en jämvikt på marknaden. Nationalekonomi, nationalekonomi är ett samhällsvetenskapligt ämne med fokus på hur ekonomin i samhället fungerar. Makroekonomisk teori och ekonomisk politik, 9hp. Det är önskvärt med goda läskunskaper i engelska då delar av litteraturen är på engelska. Vad förklarar ekonomisk tillväxt i ett utvecklingsland? Varför har vi konjunktursvängningar? Fokus under denna del ligger på att använda de metoder och teorier som du lärt el. Bora Komorowski 25c 31-476 Krakow, Polen dig under de första två kurserna för att analysera olika problem från verkligheten.


Sitemap